اخبارلرستان

توانمندسازی مربیان مهدویت لرستان با هنر پرده‌خوانی

اطلاعیه برگزاری دوره تخصصی پرده‌خوانی ویژه مربیان مهدویت در لرستان

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان لرستان، یک فرصت آموزشی استثنایی برای فعالان فرهنگی استان فراهم شده است. دوره آموزشی پرده خوانی لرستان به صورت جامع و تخصصی برای مربیان فعال مهدویت در سطح استان برگزار خواهد شد. این دوره با هدف تجهیز مربیان به ابزاری نوین، هنرمندانه و مؤثر برای تبیین مفاهیم عمیق دینی و معارف اهل‌بیت (ع) طراحی شده است و به دنبال تقویت مهارت‌های تبلیغی این عزیزان می‌باشد.

پرده‌خوانی به عنوان یک هنر روایی-مذهبی، ظرفیتی منحصربه‌فرد برای انتقال داستان‌های قرآنی و فضائل ائمه اطهار (ع) به مخاطبان، به‌ویژه نسل جوان، فراهم می‌کند. این دوره تخصصی به دنبال احیای این هنر و استفاده از آن به عنوان یک ابزار کارآمد در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی است.

شرکت‌کنندگان در این دوره با هشت سرفصل کلیدی و کاربردی آشنا خواهند شد:

  • تبیین محتوای پرده‌ها: شامل پرده‌های «کلمه الله»، «قدرت اسلام»، «وزیر عقل» و «عروس آفرینش».
  • اصول و روش‌های عملی پرده‌خوانی
  • اصول فن بیان و صداسازی
  • نقش هنر در ارائه مفاهیم دینی
  • فعالیت‌های کارگاهی و تمرین عملی

از کلیه مربیان مهدویت در سطح استان دعوت می‌شود جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات تکمیلی از طریق راه‌های زیر اقدام نمایند:

  • محل برگزاری: سالن اجتماعات کمیته امداد امام خمینی (ره) استان لرستان.
  • مسئول ثبت‌نام: خانم محمدنژاد
  • شماره تماس: ۰۹۳۶۰۶۹۳۵۷۸
  • شناسه پیام‌رسان ایتا: Setad_lorestan_admin@

نکته مهم: جزئیات دقیق مربوط به زمان‌بندی و تاریخ شروع دوره آموزشی پرده خوانی لرستان پس از تکمیل فرآیند ثبت‌نام به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

دوره آموزشی جامع و تخصصی «پرده‌خوانی» لرستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا