اخبارهرمزگان

مدیر بنیاد استان هرمزگان با معاون خانواده و امور بانوان استانداری هرمزگان دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، یکشنبه هفدهم شهریورماه امیرمحمد رضایی زارعی مدیر بنیاد استان در دیدار با دروشی معاون خانواده و امور بانوان استانداری هرمزگان بر اهمیت برگزاری اولین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی در استان تأکید کرد.

امیر محمد رضایی زارعی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، در این خصوص اظهار داشت: برگزاری این اجلاس ملی با حضور مسئولان کشوری و لشکری، مدیران مهدوی سراسر کشور و جمعی از اساتید و پژوهشگران برجسته، فرصتی بی‌نظیر برای استان هرمزگان است تا به‌عنوان یک کانون علمی، فرهنگی و معنوی اثرگذار شناخته شود. این اجلاس نه تنها محلی برای تبادل دانش و تجربه میان نخبگان مهدوی است، بلکه بستری مناسب برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، علمی و معنوی استان به سطح ملی و بین‌المللی فراهم می‌آورد.

وی افزود: میزبانی چنین رویداد مهمی، استان هرمزگان را در مرکز توجه رسانه‌های ملی و افکار عمومی کشور قرار می‌دهد. انعکاس گسترده خبری اجلاس، توانمندی‌ها و قابلیت‌های فرهنگی و علمی استان را به نمایش خواهد گذاشت و به نوعی، این حرکت را می‌توان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای توسعه علمی و فرهنگی آینده استان دانست.

رضایی زارعی همچنین به بعد معنوی و تمدن‌ساز اجلاس تأکید کرد و گفت: تبیین معارف مهدوی و آموزه‌های انتظار می‌تواند به‌عنوان یک گفتمان تمدن‌ساز در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرینی کند. برگزاری این اجلاس، پیام روشنی به جامعه می‌دهد که استان هرمزگان آمادگی دارد نقشی فعال‌تر و مؤثرتر در پیشبرد معارف مهدوی و ارتقای سطح فرهنگی و معنوی کشور ایفا کند. این رویداد نشان می‌دهد که حرکت‌های فرهنگی و معنوی استان در مسیر ارتقاء هویت دینی و انقلابی مردم قرار دارد.

وی در پایان بر لزوم همگرایی و حمایت جدی همه دستگاه‌های استانی برای برگزاری موفق اجلاس تأکید کرد و گفت: اجرای موفق این اجلاس، نیازمند همکاری مستمر و هم‌افزایی تمامی ارگان‌ها و نهادهای استان است. این رویداد نه تنها فرصتی ارزشمند برای هرمزگان، بلکه بستری استثنایی برای کشور محسوب می‌شود تا معارف انتظار را گسترش دهد و هویت انقلابی و فرهنگی جامعه را تحکیم بخشد. ما در بنیاد استان، با تمام توان خود آماده‌ایم تا زمینه‌های لازم برای تحقق این هدف مهم فراهم شود و تأثیرات مثبت آن در سطح ملی و منطقه‌ای پایدار باقی بماند.

دروشی، معاون خانواده و امور بانوان استانداری هرمزگان، ضمن قدردانی از تلاش‌های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان، اظهار داشت: خوشحالیم که استان هرمزگان میزبان چنین اجلاس ارزشمند ملی است. برگزاری این رویداد مهم، نه تنها یک برنامه فرهنگی و علمی، بلکه فرصتی بی‌نظیر برای ارتقای سطح معنوی جامعه و گسترش آموزه‌های مهدوی در سطح کشور به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: استانداری هرمزگان با تمام ظرفیت خود آماده هرگونه همکاری و پشتیبانی از بنیاد استان است تا این اجلاس در بالاترین سطح علمی، فرهنگی و معنوی برگزار شود. حضور نخبگان، مسئولان کشوری و لشکری و پژوهشگران برجسته در این برنامه، نشان‌دهنده اهمیت آن برای استان و کشور است و می‌تواند پیام روشنی از اهتمام هرمزگان به تقویت معارف انتظار و تبیین آموزه‌های حضرت ولی‌عصر (عج) به جامعه ارائه دهد.

دروشی همچنین تأکید کرد: اجرای موفق این اجلاس، زمینه‌ساز ارتقای هویت فرهنگی و دینی در استان و سراسر کشور خواهد بود و فرصتی استثنایی برای خدمت به حضرت ولی‌عصر(عج) و تحقق رسالت انتظار فراهم می‌کند. استانداری هرمزگان با حمایت کامل از این حرکت، امیدوار است تأثیرات مثبت آن در توسعه فرهنگ مهدوی و ایجاد گفتمان تمدن‌ساز در سطح ملی و بین‌المللی ماندگار باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا