اخبارفارس

دیدار قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با استاندار

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) استان فارس، حجت الاسلام و المسلمین شیخ محمدحسین حدائق قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس به همراه معاونین با حسینعلی امیری نخستین استاندار فارس در دولت چهاردهم دیدار کرد.

قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس در این دیدار ضمن تبریک به وی بابت سکانداری استان پهناور فارس در دولت چهاردهم با تأکید بر اهمیت موضوع مهدویت در ادیان مختلف به خصوص مذاهب مختلف دین مبین اسلام، بر لزوم توجه و اهتمام ویژه همه آحاد جامعه بر مقوله انتظار و منجی آخر الزمان حضرت مهدی(عج) تاکید کرد.

وی با اشاره به فعالیت چندین ساله شعبه استان فارس این بنیاد، گفت: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با انجام فعالیت های خلاقانه و مستمر توانسته اتفاقات مبارکی را در سطح استان رقم بزند.

قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس افزود: ۷۰ مدیر شعبه بنیاد در سراسر استان فارس فعال هستند و بعد از گذشت ۱۴ سال از آغاز فعالیت این مجموعه، همکاری ۲۵۰ نفری در سراسر استان مایه عزت و افتخاری است چراکه با نیت خیر در راه نشر فرهنگ مهدوی گام بر می دارند.

حجت الاسلام حدائق با بیان اینکه مجموعه بنیاد استان فارس بدون دارا بودن بودجه دولتی و فقط با حمایت های مردمی توانسته اقدامات ارزشمندی را رقم بزند، گفت: سال گذشته بیش از ۱۵ کارگاه آموزشی موضوع محوری مهدوی چندین ساعته برگزار شد و ۲۰ نفر از طلاب سطح ۳ حوزه علمیه استان جذب و آموزش دیدند که توانستیم با حضور اساتید قوی از قم برای ارائه مباحث تخصصی، آموزشی موثر را داشته باشیم.

قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با اشاره به اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲، به ارائه گزارشی از فعالیت ها پرداخت و بیان کرد: سال گذشته در حوزه فعالیت آموزشی و تبلیغی بیش از ۲۵ دوره مقدماتی و تکمیلی معارف مهدویت را برگزار کردیم که اغلب با حمایت بنیاد انجام شده است و مبلغین بنیاد فارس سال گذشته در سه شنبه های مهدوی و طرح زنگ مهدویت مدارس حضور جدی داشتند.

وی تصریح کرد: اساتید ۳۰۰ جلسه سه شنبه های مهدوی در سراسر استان توسط بنیاد تامین و اعزام صورت گرفت همچنین برپایی ۱۵ نشست و همایش مهدوی، آموزش کتاب «امام مهربانی ها حضرت مهدی(عج)» برای چهارمین سال متوالی ویژه سواد آموزان در ۴۰ پایگاه سواد آموزی استان، برگزاری دو دوره مهارت آموزی کار با کودک با رویکرد مهدوی برای طلاب از دیگر دست آورد های بخش آموزشی بنیاد فارس است.

حجت الاسلام حدائق حوزه فعالیت های پژوهشی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: یکی از اقدامات پژوهشی سال گذشته، برگزاری سومین دوره همایش ملی مهدویت و انقلاب اسلامی به میزبانی فارس بود و باتوجه به ارزیابی های صورت گرفته به نحو احسن توانستیم در این همایش میزبانی کنیم که منجر به برگزاری بیش از ۴۰ پیش نشست و در نهایت همایش فاخر سه روزه شد همچنین این همایش نتایج مثمر ثمری داشت که تالیف ۲۵۰ مقاله جدید در حوزه مهدویت تنها گوشه ای از دست آوردها است.

قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با اشاره به اینکه ۱۲ مقاله برتر سومین همایش مهدویت و انقلاب اسلامی، تحت عنوان کتاب سال مهدویت توسط مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم به چاپ رسید.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود از ساماندهی فعالیت های مهدوی استان خبر داد و اذعان داشت: با دستور آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس مبنی بر شناسایی مراسمات مهدوی، بیش از ۱ هزار مراسم مهدوی در سراسر استان احصا شد که ساماندهی مراسمات دعای ندبه، اعزام مبلغ و استاد به مراسمات توسط بنیاد صورت گرفت.

اجرای طرح نخبگان دانش آموزی، تدوین و چاپ کتاب سبک زندگی مهدوی و جلد پنجم کتاب چهل پرسمان، تهیه و توزیع بروشور پیاده روی اربعین و زمینه سازی ظهور، تهیه و تدوین فصلنامه منجی به تیراژ ۳ هزار نسخه در هر شماره، مجله الکترونیکی ماهنامه منجی از دیگر برنامه هایی بود که سال گذشته توسط بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس اجرا شد و حجت الاسلام حدائق به آن ها اشاره کرد.

وی با بیان اینکه دومین جشنواره ایده پردازی محصولات مهدوی و داروی ۵۰ ایده مهدوی از کل کشور و تجلیل از ۵ ایده مهدوی برتر در سال گذشته صورت گرفت، ادامه داد: برگزاری مسابقه پیک چشمه خورشید برای ۱۶ مین سال متوالی ویژه نونهالان و دانش آموزان و جشنواره امام مهربان من و دریافت ۲ هزار اثر مهدوی از اقدامات فرهنگی بنیاد فارس در سال گذشته به شمار می آید.

قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با اشاره به بروزرسانی ۲۵ تفاهم نامه همکاری مشترک بنیاد با ادارات، گفت: برنامه مهدوی برای ۲۵ دستگاه فرهنگی استان فارس تهیه شده و دبستان و پیش دبستانی وارثین نیز برای تربیت نسل مهدوی فعالیت خود را آغاز کرده است.

استاندار فارس نیز در ادامه با اشاره به اینکه موضوع منجی که در عالم تشیع مهدویت نامیده می‌شود، موضوعی جهان شمول است خاطرنشان کرد: این موضوع در میان تمام ادیان و مذاهب مطرح است.

امیری با بیان اینکه موضوع مهدویت در میان فرقه‌های مختلف شیعه نیز تعاریف متفاوتی دارد، عنوان کرد: این اعتقادات و تعاریف گاه به افراط و تفریط نیز کشیده شده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس به این نکته تاکید کرد که نگاه به منجی ریشه در وجود انسان دارد. به اعتقاد استاندار فارس تبلیغ و ترویج مهدویت باید متناسب با شرایط زمانه‌ی حاضر انجام شود.

وی با بیان اینکه امروز مرزهای دانش تغییر کرده و فضای مجازی بخش قابل توجهی از زندگی جامعه را به خود اختصاص داده است، افزود: اشراف به این واقعیت‌ها به این معناست که باید در ترویج و تبلیغ مهدویت قادر به پاسخ دادن سوالات و شبهات جامعه امروز باشیم.

امیری همچنین بر نقش پر رنگ آشنایی با علم کلام برای مبلغان و مروجان مهدویت تاکید کرد.

استاندار فارس گفت: معتقدم وجود حضرت ولی‌عصر(عج) موضوعی صرفاً برای آینده نیست؛ بلکه باید به اثرات وجود پربرکت ایشان در زمان حال و زندگی کنونی توجه شود.

وی حضور حضرت مهدی(عج) در زمان حال را همچون آفتاب پشت ابر توصیف کرد و گفت: اگر چه آفتاب پشت ابر دیده نمی‌شود اما نور و گرما و اثرات آن محسوس است لذا ما با چشم ظاهر قادر به دیدن وجود پربرکت آن حضرت نیستیم اما نور وجود ایشان در زندگی ما جاری است.

امیری عنوان کرد: آثار تربیتی آشنایی با موضوع مهدویت به ویژه در کودکان و نوجوانان بسیار مهم بوده و نیازمند برنامه ریزی های دقیق و جدی است.

وی تاکید کرد: در ترویج و تبلیغ مهدویت علاوه بر در نظر گرفتن شرایط روز جامعه باید توجه داشته باشیم که با هر فرد و قشری متناسب با خودش به مباحثه بپردازیم.

گفتنی است در پایان این دیدار از استاندار فارس با قاب یادبود توسط قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس و معاونین تقدیر شد.

دیدار قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با استاندار

دیدار قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با استاندار دیدار قائم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با استاندار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا