بیانیه پایانی همایش بینالمللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، بیانیه پایانی همایش بینالمللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی در پایان همایش در روز پنجشنبه بیست و هشتم فروردین ماه قرائت شد.
منجی گرایی به عنوان یکی از باورهای اساسی در ادیان توحیدی اسلام، مسیحیت و یهودیت مبتنی بر وجود منجی الهی است که در آینده برای نجات بشریت و برقراری عدالت جهانی ظهور خواهد کرد.
برگزاری همایش بینالمللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی در سال ۱۴۰۴ در استان سیستان و بلوچستان با هدف شناخت، بررسی و تجزیه و تحلیل ایده های نظری و تجربیات عملی منجی گرایی میان ادیان توحیدی در ایران و کشورهای منطقه، گام کوچک و شروعی برای تبیین جایگاه منجی در ادیان توحیدی و همگرایی بینالمللی برای آماده سازی زمینه های ظهور حضرت ولی عصر(عج) می باشد.
استقبال صاحب نظران خرد و اندیشه در تدوین و ارائه مقالات در این همایش به رغم تبلیغات محدود، نشان از وجود علاقه و زمینه مشارکت فکری صاحب نظران ادیان توحیدی در کشور های منطقه می باشد.
پر واضح است همگرایی بینالمللی به منظور ارتقای آگاهی و بینش پیروان ادیان توحیدی و تقویت باورهای آنان به فرهنگ اصیل مهدویت و انتظار، مستلزم تلاش بی وقفه برای تبیین این فرهنگ در اقصاء نقاط عالم است. این رسالت در وهله اول متوجه صاحب نظران و اندیشمندان ادیان توحیدی است تا بتوانند با توجه به نفوذ اعتقادی و فکری در میان پیروان، این مسئله مهم و حیاتی را گسترش دهند و موجبات خودسازی، اصلاح فردی، خانوادگی و اجتماعی در بین آنان را فراهم کنند.
با مروری اجمالی به محتوای سخنرانی ها و مقالات ارائه شده در این همایش می توان تصدیق کرد که برگزاری چنین نشست های علمی و تخصصی و تبادل افکار و اندیشه های صاحب نظران به صورت منظم و مستمر، اقدامی اثربخش برای وصول به مقصود می باشد.
در پایان ضمن قدردانی از همه دست اندرکاران برگزاری همایش بینالمللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی موارد زیر را به دست اندرکاران و متولیان امر توصیه میکنیم:
۱- ضمن استقبال از تصویب سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رئیس جمهور شهید، ایت ال.. رئیسی، انتظار می رود دستگاه ها و نهاد های فرهنگی و اجرایی کشور، این سند را به جد، مورد توجه قرار داده و از حوزه علمیه قم که برنامه ریزی و نظارت و پیگیری آن را به عهده گرفته است، خواستاریم که با بهره گیری از ظرفیت عظیم مردم منتظر و انقلابی کشور عزیزمان ایران، زمینه سازی برای ظهور آن حضرت را نوید دهند.
۲- با اتخاذ تدابیری مناسب در امر تبلیغ و اطلاع رسانی زمینه های جلب مشارکت فکری صاحب نظران و اندیشمندان مطرح ادیان توحیدی در سراسر جهان فراهم شود.
۳- به منظور دستیابی به نتایج و دستاوردهای علمی این همایش و رفع کاستی ها و نواقص برای برنامه های آینده، کمیته ای تشکیل و عهده دار بررسی دقیق تر محتوای ارائه شده در این همایش گردد.
۴- محتوای برخی از مقالات ناظر بر بیان تجربیات موفق در زمینه گسترش فرهنگ مهدویت در بین ادیان توحیدی بود که توصیه می شود با استخراج مطالب کاربردی، در اختیار متولیان امر تعلیم و تربیت قرار گیرد.
۵- با عنایت به انجام نظرسنجی از مخاطبان همایش، نقطه نظرات مخاطبان نسبت به برنامه های همایش مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار گرفته و در برنامه ریزی های آتی مورد استفاده قرار گیرد.
با آرزوی تعجیل در ظهور منجی بشریت، حضرت ولی عصر (عج)
فروردین ۱۴۰۴ – زاهدان