
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان بوشهر، صبح روز دوشنبه بیست و سوم تیرماه، جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان دیلم با هدف همافزایی، بررسی ساختار اجرایی و برنامهریزی برای اجرای مصوبات سال ۱۴۰۴ برگزار شد.
در این نشست که با حضور حجتالاسلام والمسلمین یوسف جمالی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان بوشهر، حجتالاسلام والمسلمین محمود اسدی امام جمعه شهرستان دیلم، اسماعیل کاظمی فرماندار شهرستان دیلم و اعضای شورای معاونین بنیاد استان برگزار شد، راهبردهای کلان بنیاد در سطح شهرستانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین یوسف جمالی در این جلسه ضمن تأکید بر ضرورت تکمیل ساختار اجرایی بنیاد در شهرستانها، اظهار داشت: با تعریف و استقرار معاونتهای پشتیبانی و امور مالی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی و نیز تعیین مسئول امور بانوان، بهدنبال ایجاد یک ساختار منسجم و کارآمد در سطح شهرستانها هستیم.
وی با اشاره به نقش مشارکتهای مردمی در تحقق اهداف مهدوی، افزود: راهاندازی مجمع خیرین مهدییار در شهرستانها گامی اساسی در جهت تأمین زیرساختهای مورد نیاز بنیاد و توسعه فعالیتهای فرهنگی و آموزشی خواهد بود. بنیاد مهدویت برای پیشبرد مأموریت خود، نیازمند همیاری نهادهای دولتی، مردمی و دینی است.
مدیر بنیاد استان همچنین برگزاری جلسات شورای سیاستگذاری بهصورت منظم و سالانه را زمینهساز انسجام، همفکری و هماهنگی بیشتر میان نهادهای مؤثر در حوزه مهدویت عنوان کرد و گفت: در طول سال، دو نوبت جلسه با حضور امام جمعه، فرماندار و اعضای بنیاد شهرستان پیشبینی شده که نقش مهمی در تصمیمسازی و پیگیری مصوبات خواهد داشت.
در ادامه جلسه، حجتالاسلام والمسلمین محمود اسدی، امام جمعه شهرستان دیلم، با اشاره به جایگاه بنیاد در هدایت فرهنگی جامعه، اظهار داشت: ترویج فرهنگ انتظار، نیازمند حضور میدانی، برنامهریزی دقیق و بهرهمندی از ظرفیتهای علمی و مردمی است. بنیاد مهدویت باید پرچمدار این گفتمان در شهرستانها باشد.
همچنین فرماندار شهرستان دیلم، اسماعیل کاظمی، با تأکید بر حمایت مجموعه فرمانداری از برنامههای بنیاد، بیان کرد: همافزایی بین نهادهای فرهنگی، مذهبی و دولتی، زمینهساز اجرای مؤثرتر برنامههای بنیاد خواهد بود. مناسبتهایی چون نهم ربیع و نیمه شعبان فرصتی برای تجلی حضور مردمی در عرصه مهدوی است.
در پایان، مدیر بنیاد استان بر ضرورت استمرار جلسات، پیگیری برنامهها و فعالسازی ظرفیتهای بومی در شهرستانها تأکید کرد و خواستار عزم جدی در اجرای مصوبات شد.
از دیگر محورهای مورد تأکید در این نشست، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برگزاری سالانه سه دوره ۴۰ ساعته تربیت مربی ویژه اقشار اثرگذار در سطح شهرستانها
- اجرای دورههای آموزشی در مناطق جنوبی(نظیر دیر و کنگان) و شمالی استان(نظیر گناوه و دیلم)
- برگزاری دورههای تخصصی معارف مهدویت ویژه طلاب، دانشجویان و فرهنگیان
- راهاندازی کارگاه اجرای «مهدیه کودک» در استان
- اجرای طرحهای هجرت، مهارتافزایی مبلغین، مبلغات و ائمه جماعات در مرکز استان
- ساماندهی برنامههای مردمی همچون سهشنبههای مهدوی، دعای ندبه، استغاثه، مجالس روضه خانگی و جلسات قرآنی با رویکرد مهدوی
- حمایت از راهاندازی سه مسجد مهدوی در هر شهرستان
- اجرای طرحهای خانواده مهدییار، واقف یاران مهدوی و تأمین مکان مناسب برای بنیاد در هر شهرستان با مشارکت مجمع خیرین