
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان ایلام، دومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی استان ایلام با حضور حجت الاسلام و الملسمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، سردار حسینی فرمانده سپاه استان و سایر اعضاء در روز دوشنبه بیست و سوم تیرماه برگزار شد.
فیض اله رضایتی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان ایلام در ابتدای دومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی گزارشی از فعالیتهای این بنیاد ارائه کرد و گفت:این بنیاد با همکاری آموزش و پرورش استان که مهمترین دستگاه آموزشی کشور میباشد دورههای مختلفی را بیشتر از ظرفیت ابلاغ شده با موضوع نماز و مهدویت برگزار نموده است.
وی افزود: در این خصوص در ایام ۱۲ روزه تجاوز رژیم صهوتیستی ۵۴ نشست با موضوع مقاومت، مهدویت و انتظار توسط ۱۱۰ مربی تخصصی مهدویت در سطح استان برگزار شد.
مدیر بنیاد استان ادامه داد: با برنامه ریزی انجام شده در سطح استان، ۱۰۰ مدرسه به عنوان مدارس هدف یاوران موعود دانشآموزی مشخص شده اند و با شروع سال تحصیلی دورههای آموزشی مهدویت با کمک مربیان تخصصی مهدویت استان که اکثراً از معلمان دوره ابتدایی آموزش و پرورش هستند برگزار خواهند شد.
رضایتی با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی تأکید کرد: موکبهای ما باید پیوست فرهنگی و مهدوی داشته باشند و علاوه بر پذیرایی از زائرین، در کارهای فرهنگی نیز فعالیت کنند.
سردار سید صادق حسینی با تأکید بر اینکه بایستی با فرهنگسازی گسترده و مستمر، روحیه معنوی، مهدوی و نمازخوانی را به فرهنگ اجتماعی استان تبدیل کنیم، اظهار کرد: توجه ویژه به حضور جوانان و نوجوانان در نماز جماعت مساجد، مدارس و دانشگاهها، رمز پایداری این فرهنگ در جامعه است.
وی افزود: برگزاری مسابقات و برنامههای فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در تفرجگاهها و اماکن عمومی، از بایستهترین رویکردهای ترویجی برای اشاعه فرهنگ نماز . مهدویت است و میتواند نسل جدید را با ارزشهای دینی بیش از پیش آشنا کند.
وی با اشاره به نقش موثر مواکب و پایانههای حملونقل عمومی در ساماندهی امور فرهنگی زائران، افزود: بهرهگیری از ظرفیت مواکب برای برپایی نماز جماعت با حضور روحانیون و ایجاد فضاهایی برای استراحت همراه با برنامههای فرهنگی و مذهبی با پیوست مهدویت، زمینهساز ارتقای معنویت در مسیر زیارت است.
حجت الاسلام کریمی تبار با بیان اینکه حضور روحانی به عنوان یکی از اعضای اصلی هر موکب الزامی است، گفت: وجود روحانیون در موکبها هم برای پاسخگویی شرعی و هم اقامه نماز جماعت و تبیین اهداف واقعی قیام عاشورا و راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی ضروری است.
امام جمعه ایلام یادآور شد: امکانات هر موکب باید متناسب با حجم جمعیت، بهویژه در مناطق مرزی مانند مهران، برای اقامه نماز و پاسخگویی به مسائل شرعی و مهدوی زائران پیشبینی شود و بنیاد مهدویت استان نیز نسبت به ارزیابی عملکرد موکبها در حوزه ترویج فرهنگ مهدویت مأمور است.
نماینده ولی فقیه در استان در پایان دومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی استان با قدردانی از تلاشهای مسئولان، کارکنان موکبها و فعالان فرهنگی، توصیه کرد که شبکه منسجم ائمه جماعات و روحانیون مستقر در موکبها برای پاسخگویی به نیازهای شرعی، اقامه نماز جماعت و ارتقا سطح معنوی زائران شکل بگیرد و ستاد اربعین و سازمان تبلیغات اسلامی نیز در ایجاد هماهنگی و ارزیابی مستمر اهتمام ویژه داشته باشند.