اخبارکرمانشاه

جلسه شورای سیاستگذاری فعالیت های مهدوی استان کرمانشاه برگزار شد

نماینده ولی فقیه در کرمانشاه: دو موضوع عاشورا و مهدویت کاملاً به یکدیگر مرتبط هستند و طبق روایات جمعیتی از سراسر عالم با شعار «یالثارات الحسین» برای تحقق عدالت و از بین‌بردن ظلم و جور گرد هم می‌آیند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمانشاه، جلسه شورای سیاستگذاری، پشتیبانی و هماهنگی فعالیت‌های مهدوی استان کرمانشاه به ریاست حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با حضور مدیران و فرماندهان ارشد استانی جهت برنامه ریزی جشن های نیمه شعبان و دهه مهدویت که متقارن با دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران است در روز شنبه سیزدهم بهمن ماه سالجاری، در سالن جلسات دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد.

در این جلسه منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌ مسعود احمدی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان و دبیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان، امیر سرتیپ حسینی فرمانده ارشد غرب ارتش، نورایی رئیس سازمان برنامه و بودجه، فرماندهی انتظامی استان، مدیریت پشتیبانی سپاه حضرت نبی اکرم(ص)، فرماندار، شهردار و مدیران کل استان حضور داشتند.

در ابتدا حجت‌الاسلام ‌و‌المسلمین مسعود احمدی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و دبیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان ضمن خوش آمدگویی به اعضاء شورای سیاستگذاری استان و مدعوین و تبریک ایام شعبان و ایام دهه فجر، چکیده ای از فعالیت بنیاد در استان و پیشنهاداتی در خصوص برگزاری جشن نیمه شعبان و دهه مهدویت بیان کرد.

وی ضمن اشاره به جشن عظیم سال گذشته و تاثیر بسیار مثبت و انعکاس آن در جامعه، به پای کار آمدن گروه های مردمی تاکید کرد و گفت: همچون سنوات قبل مردم برای جشن امام عصر(عج) به میدان آمده و تمام تلاش خود را خواهند کرد، لذا نیاز است دستگاههای اجرایی و نظارتی نیز به پشتیبانی از برنامه ها پرداخته و موانع پیش رو را مرتفع نمایند.

وی ادامه داد: ما در بنیاد استان به تربیت مربی مهدوی پرداخته و رسالت اصلی بنیاد برجسته کردن اعیاد شعبانیه و نهم ربیع می باشد. برنامه ریزی در خصوص برنامه اجتماع قلوب در روز نیمه شعبان انجام شده و شادپیمایی نیز خواهیم داشت که بتوانیم در بحث انتظار، هم در حوزه تببین و هم در حوزه تحلیل فعال باشیم.

حجت الاسلام احمدی ضمن تشریح برنامه پیشنهادی ایام نیمه شعبان و ابلاغ آن به مدیران دستگاه ها گفت: از مهمترین کارهای اقدام شده توسط بنیاد برگزاری مسابقه ملی کتابخوانی است، دستگاه ها نیز می توانند با مراجعه به انتشارات، کتب مهدوی را خریداری کنند.

در ادامه رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به ابلاغ برنامه ها از طریق شبکه دولت اشاره کرد و سهم هر دستگاه از اجرای برنامه های شعبان را بیان کرد و مدیران دستگاههای اجرایی به بیان دیدگاه و عملکرد مهدوی خود پرداختند.

سپس حبیبی استاندار کرمانشاه به تشریح برنامه های مهدوی پرداخت و گفت: برنامه های مهدوی می بایست با محوریت و نظارت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) انجام گردد. لذا از این پس بنیاد استان ارزیابی عملکرد مهدوی دستگاهها را انجام و اعلام نماید و هر اداره با کسری بودجه و مانع رویرو شد بلافاصله به استانداری خبر دهد، و ما با تمام توان کسری را رفع خواهیم کرد.

وی در این جلسه با تقدیر از فعالیت های بنیاد، حمید خسروی مدیر کل امور اجتماعی استانداری را به عنوان دبیر اجرای برنامه های نیمه شعبان منصوب کرد و مقرر شد فرماندار ارزیابی چگونگی برگزاری جشن نیمه شعبان را با اختیار تام انجام و در جلسه آتی برنامه ریزی جشن نیمه شعبان، از مدیر بنیاد، دعوت نماید.

در آخر حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین غفوری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه ضمن جمع بندی مطالب و نیز تقدیر و تشکر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین مسعود احمدی مدیر بنیاد استان در برگزاری برنامه های فرهنگی مهدوی عنوان داشت: مردم ما تعلق خاطر جدی به وجود مقدس حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) دارند و نیازی به توصیه یا تأکید برای برپایی مراسم محرم نیست، زیرا پیش از آغاز محرم، مردم به‌صورت خودجوش اقدام به برپایی مجالس عزاداری و نصب پرچم‌های سوگواری در محیط کار و زندگی خود می‌کنند.

دو موضوع عاشورا و مهدویت کاملاً به یکدیگر مرتبط هستند و طبق روایات جمعیتی از سراسر عالم با شعار «یالثارات الحسین» برای تحقق عدالت و از بین‌بردن ظلم و جور گرد هم می‌آیند.

فراهم‌کردن فضای مناسب برای حضور جوانان و نوجوانان در برنامه‌های فرهنگی مرتبط با مهدویت، غدیر، اربعین و ایام محرم، گامی بزرگ در تربیت نسل آینده فعالان فرهنگی است. حضور پرشور نوجوانان در مراسم اعتکاف نشان‌دهنده ظرفیت بالای این قشر برای مشارکت در فعالیت‌های دینی و فرهنگی است. جوانان و نوجوانان در میدان فضای مجازی پیشتاز هستند و باید از این ظرفیت برای ترویج مفاهیم مرتبط با مهدویت و غدیر به ‌خوبی استفاده کرد.

رویکرد اصلی باید مردمی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی مهدویت باشد و محوریت‌دادن به مردم در این عرصه ضرورتی انکارناپذیر است. انجام کارهای بزرگ فرهنگی خارج از توان دستگاه‌های دولتی است؛ اما ظرفیت‌های مردمی می‌توانند این وظایف را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا