به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد، سومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی استان در سال ۱۴۰۳ با محوریت برنامه های دهه مهدویت و دهه فجر انقلاب اسلامی به ریاست آیتالله ناصری نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه یزد و با حضور اعضاء و مدعوین در محل دفتر نماینده ولیفقیه در استان در صبح روز چهارشنبه سوم بهمن ماه برگزار شد.
آیتالله محمدرضا ناصری در سومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی استان یزد با بیان اینکه هدف از خلقت تقرب الهی است اظهار کرد: اگر ما بخواهیم به خداوند نزدیک شویم نیاز به راهبر داریم، که آن راهبر وجود حضرت ولی عصر(عج) است که باید با راهنمایی ایشان به آن هدف خلقت یعنی قرب خدا برسیم.
آیت الله ناصری در بیاناتی به اهمیت و جایگاه موضوع مهدویت در سبک زندگی جامعه ایمانی اشاره کرده و عقیده به منجی را فصل مشترک همه ادیان دانست.
امام جمعه یزد مشکلات رفتاری بشر را ناشی از فراموشی هدف زندگی و منزلت خلافت الهی معرفی کرد. نماینده ولی فقیه در استان افزود: مهدویت امیدبخش انسان برای حرکت به سوی خداست، چرا که انسان در این حرکت، نیازمند راهبر الهی است.
وی ادامه داد: در این دنیا اگر به متن قرآن و هدف از خلقت از دیدگاه اسلام پی نبریم و بخواهیم به سبک زندگی سیاسی و اقتصادی ورود کنیم، از تقرب الهی دور می شویم و به آنچه که اسلام برای زندگی ترسیم کرده است نمیرسیم.
امام جمعه یزد با تاکید به آیات قرآن در مورد معاد عنوان کرد: این که در قرآن دو هزار و دویست آیه در مورد معاد آمده است، به این معنی است که موضوع دارای اهمیت است و وظیفه ما این است که به بررسی آن بپردازیم.
وی افزود: در عصر حاضر که مصلحت بر این است که امام در پرده غیبت باشند وظیفه ما این است که در مسیر مهدویت حرکت کنیم و زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج) را آماده کنیم.
رئیس شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی استان با توجه به اهمیت امید در میان مردم تصریح کرد: فلسفه غیبت در این است که مردم آمادگی پیدا کنند برای زمان ظهور حضرت ولیعصر(عج)، مردم باید به این آینده بزرگ امیدوار باشند.
آیت الله ناصری اظهار کرد: امید است که با برنامه ریزی هایی که برای بزرگداشت ایام دهه مهدویت صورت گرفته قشر جوان و نوجوانان را به هدف زندگی خود که یعنی تقرب خدا هست نزدیک کنیم.
محمود رستگاری دبیر شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیتهای مهدوی، با بیان اهمیت آگاهی بخشی به مردم اظهار کرد: لازمه کارهای فرهنگی در حوزه مهدویت آن است که کارها جنبه علمی داشته باشد و باید ضمن ارائه نشاط و شادی به مردم بر آگاهی بینش مهدوی آنها نیز اضافه کند.
رستگاری با تشریح وظایف شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی بیان کرد: این شورا سه وظیفه دارد که شامل: نظارت، حمایت و سیاستگذاری و برنامه ریزی است.د
بیر شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان ادامه داد: شورا در حوزه نظارتی بدون این که دخالتی در حوزه فعالیت گروه ها و تشکل های مردمی مهدوی داشته باشد از طریق دبیرخانه فعالیت ها را نظارت میکند که اگر انحراف و یا نقطه قوتی است در جلسه شورا طرح و نسبت به اصلاح و یا تقویت آنها اقدام می گردد.
وی بیان کرد: در حوزه حمایتی شورا موظف است فعالیت های مهدوی که توسط گروههای مردمی و یا دستگاه ها انجام می شود که نیاز به حمایت اجرایی یا مالی دارند را با استفاده از ظرفیت دستگاههایی که در شورا عضو هستند مورد حمایت قرار دهد.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد، سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیت های مهدوی را از وظایف شورا عنوان کرد و گفت: در حوزه سیاستگذاری شورا در دو زمینه آموزشی و فرهنگی، تبلیغی فعالیت دارد که برای هر بخش محتوا و دوره های تعریف شده دارد.
رستگاری افزود: قبل از تشکیل جلسه شورای سیاستگذاری جلسه کارگروه تخصصی شورا برگزار شده است که با توجه به نظرات و پیشنهادات کارشناسان ۴۱ عنوان برنامه پیشنهادی تهیه و تدوین شده است.
دبیر شورای سیاستگذاری استان بیان کرد: با توجه به این که امسال شب نیمه شعبان مصادف با شب جمعه می باشد، فضیلت احیاء این شب را دو چندان کرده لذا برنامه ریزی هایی برای گسترش مراسم احیاء انجام شده است.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد با بیان مصادف شدن روز ولادت حضرت ولیعصر(عج) با روز جمعه عنوان کرد: امسال دبیرخانه شورای سیاستگذاری برنامه های ویژه ای برای مصلی های نماز جمعه در نظر گرفته است که فضاسازی مصلی های نماز جمعه استان به عطر مهدوی، برگزاری میز پرسمان مهدوی پاسخگویی به شبهات، اجرای میز خدمت توسط ادارات استان با محوریت دولت تراز انقلاب اسلامی و مهدویت، برپایی نمایشگاههای عکس و پوستر با موضوع مهدویت و انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، نماشگاه کتاب و محصولات فرهنگی مهدوی و… بخشی از برنامه ریزی های صورت گرفته می باشد.
سردار زارع کمالی فرمانده سپاه الغدیر استان با اشاره به برنامه های مجموعه سپاه در دهه فجر و مهدویت اظهار کرد: مجموعه سپاه ۴۶۰ عنوان برنامه و بیش از ۱۰۰۰ ریز برنامه برای دهه فجر برنامه ریزی کرده است.
فرمانده سپاه الغدیر با اشاره به مردمی بودن برنامه های ماه شعبان افزود: با توجه به تقارن صورت گرفته ماه شعبان و دهه فجر انقلاب اسلامی باید سه محور جهاد امید آفرینی، جهاد خدمت رسانی و جهاد تبیین در برنامه ها در نظر بگیریم.
در ادامه نیز برخی از اعضاء حاضر در جلسه به ارائه نظرات خود در مورد برنامه های پیشنهادی پرداختند.