به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمانشاه، سه شنبه های مهدوی با موضوع مهدویت و آخرالزمان با حضور حجت الاسلام و المسلمین رضایی از اساتید برتر حوزه علمیه قم، و علی باقری نسب مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان صحنه و مشتاقان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف این شهرستان روز سه شنبه ششم آذرماه در حسینیه مردمی در شهرستان صحنه برگزار شد.
در این مراسم پس از قرائت زیارت آل یس حجت الاسلام رضایی در خصوص انتظار و وظایف مومنان و منتظران در زمان غیبت و آشنایی با امام زمان(عج) و فلسفه برگزاری سه شنبه های مهدوی مطالبی را بیان کرد.
وی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مهدویت در تاریخ بیست و یکم بهمن هزار و سیصد و هشتاد و دو گفت: در مورد ارتباط با امام زمان(عج)، رهبر انقلاب بر توسل و رابطه قلبی و معنوی تأکید کرده و لازم و مستحسن بودنِ رابطهى قلبى و معنوى بین آحاد مردم و امام زمان(عج) و خوب و لازم بودنِ توسل به امام زمان(عج) و انس معنوى با آن حضرت را خاطرنشان کرده و توسل به ولىاللَّه الاعظم ارواحنا فداه و ارتباط قلبى با آن حضرت را جزو وظایف مسلمانان برشمردهاند. از دیگاه رهبر انقلاب، راهِ ارتباط با حضرت مهدی(عج)، تهذیب نفس و صفای نفس است. به فرموده ایشان: «بزرگى مىگفت کسى به من مراجعه کرده و پرسیده چه کار کنم که خدمت حضرت برسم؟ من به او گفتم؛ شما اگر به واجبات، عمل و از محرمات اجتناب کنید و کمى مراقب خودتان باشید، حضرت پیش شما مىآیند؛ شما لازم نیست زحمت بکشید و پیش حضرت بروید. راهى که براى انتفاع از آن بزرگوار پیش پاى ما گذاشتهاند، راه تهذیب نفس است. این ارتباط برقرار کردنها هم با صفاى نفس کاملاً میسّر و آسان خواهد شد. صفاى نفس هم با همین عمل به واجبات، اجتناب از گناهان، آلوده نکردن خود، آلوده نشدن و مراقبت به دست مىآید.»
لازم به ذکر است مراسم سه شنبه های مهدوی در شهرستان صحنه بصورت منظم و هر هفته در منزل یکی از منتظران و با فراخوان عمومی در سطح شهرستان انجام می گردد.