اخبارپنجمن اجلاس مهدویت و انقلاب اسلامیخراسان رضوی

برگزاری چهارمین پیش نشست پنجمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی در خراسان رضوی

حجت‌الاسلام والمسلمین رجايی خراسانی گفت: بیشترین ضربه شیطان در آخرالزمان به خانواده است چون جامعه متمدن مهدوی با تشکیل خانواده شکل می‌گیرد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، چهارمین پیش نشست علمی پنجمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی باموضوع خانواده هسته اصلی جامعه تمدن ساز و باحضور حجت‌الاسلام و المسلمین محمدهادی رجایی خراسانی معاون بنیاداستان و کارشناس مهدویت، روز سه‌شنبه، بیست و سوم دی‌ماه در مسجد چهارده معصوم(ع) مشهد برگزار شد.

حجت‌الاسلام رجایی خراسانی گفت: بحث خانواده از ارکان مهم اسلام است که آیه بیست و یکم سوره روم به آن اشاره دارد: وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّهً وَرَحْمَهً ۚ إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ.

وی افزود: یکی از حربه‌های آخرالزمان، حربه‌های شیطانی است که می خواهد ظهور به تعویق بیفتد چرا که با ظهور، شیطان نابود می‌شود و بیشترین ضربه شیطان به خانواده است چون جامعه متمدن مهدوی با تشکیل خانواده شکل می‌گیرد لذا شیطان، برای عدم تشکیل جامعه تمدنی مهدوی، ضربه به خانواده می زند.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: در علائم آخرالزمان روایاتی داریم که به خانواده برمی‌گردد از جمله عاق والدین، کثرت طلاق ها، قطع رحم، دوری زنان از کانون‌های خانواده. لذا شایسته لست که از وقوع و گسترش این آسیب‌ها در خانواده مهدوی با کمک آموزه‌های ناب انتظار فعال و وظایف منتظران پیشگیری کرد.

معاون بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی در پایان خاطر نشان کرد: در روایت داریم دو سوم مردم دنیا در زمان ظهور از دنیا می روند. منظور این است که دو سوم مردم از لحاظ اعتقادی می میرند نه از لحاظ جسمی. در واقع چون خانواده‌ها از هم می پاشد از لحاظ اعتقادی می میرند چرا که منبع اعتقادی قوی ندارند و گویا از ریشه جدا شده اند و موجب آسیب در آخرالزمان می‌شود لذا اگر تمایل داریم جزء یک سوم حی و زنده در آخرالزمان باشیم لازم است با معرفت امام حی و عمل به معارف ناب مهدوی، خودمان را از لحاظ اعتقادی زنده نگه داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا