اخبارخوزستان

ارتباط با نخبگان فرهنگی و هنری می‌تواند در زمینه ترویج معارف مهدوی نقش‌آفرینی کند

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) خوزستان بر اجرای برنامه‌های آموزشی و هنری با محوریت معارف مهدوی و گفتمان‌سازی تمدن نوین اسلامی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حضرت مهدی(عج) استان خوزستان، سید احمد پورفرجی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان روز سه‌شنبه، سوم دی ماه با حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با محوریت اجرای برنامه‌های آموزشی و هنری معارف مهدوی و گفتمان‌سازی تمدن نوین اسلامی دیدار کرد.

سید احمد پورفرجی مدیر بنیاد حضرت مهدی(عج) استان ضمن تقدیر از تلاش‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر اهمیت اجرای دقیق برنامه‌های آتی تأکید کرد و گفت: فرهنگ و ارشاد اسلامی نهادی است که ارتباط مستقیم با نخبگان فرهنگی و هنری دارد و می‌تواند در زمینه ترویج معارف مهدوی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری در سطح استان و حتی فراتر از آن نقش‌آفرینی کند.

وی همچنین خواستار توجه ویژه به آموزش‌های معرفتی و مهدوی در طرح‌های ضمن خدمت کارکنان شد و افزود: برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های آموزشی باید مستمر و با کیفیت محتوایی بالا باشد تا خروجی ملموسی در ساختار اداری مشاهده شود.

در ادامه، حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به ظرفیت‌های هنری در تبیین معارف مهدوی، اظهار کرد: موضوعاتی همچون نقش فرهنگ انتظار در جامعه اسلامی و ضرورت گفتمان‌سازی تمدن نوین اسلامی از جمله محورهایی است که آماده همکاری در آن‌ها هستیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، بیان کرد: نهادهای فرهنگی وظیفه دارند از رویدادهایی که با محوریت معارف دینی و نگاه تمدنی طراحی شده‌اند، پشتیبانی کامل داشته باشند و ما آماده همکاری در سطوح مختلف، از تبلیغات تا تولیدات هنری هستیم.

براتی خاطرنشان: نمایشگاه‌های فرهنگی، تولید آثار هنری، مستندها و محتوای رسانه‌ای فاخر می‌توانند سهم بزرگی در گسترش فرهنگ انتظار ایفا کنند. باید از ظرفیت فرهیختگان متعهد و جوانان خلاق در این عرصه بهره برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا