اخبارهرمزگان

نخستین دوره مجازی معارف مهدویت نیابت عامه در هرمزگان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، نخستین دوره مجازی معارف مهدویت نیابت عامه از روز دوشنبه شانزدهم  شهریورماه تا چهارشنبه بیست و پنجم  شهریورماه، با هدف ارتقای سطح علمی و معرفتی، توانمندسازی مربیان مهدوی و فراهم‌سازی زمینه ترویج عمیق‌تر و هدفمندتر فرهنگ مهدویت و انتظار برگزار شد.

امیر محمد رضایی زارعی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت توسعه فعالیت‌های آموزشی و معرفتی در حوزه مهدویت اظهار کرد: گسترش فرهنگ مهدویت و انتظار در جامعه، نیازمند برنامه‌ریزی مستمر، تربیت نیروهای متخصص و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و آموزشی برای تبیین صحیح معارف مهدوی است.

وی افزود: یکی از اولویت‌های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، توانمندسازی مربیان، مبلغان و فعالان فرهنگی است تا بتوانند با برخورداری از دانش و بینش کافی، در مسیر ترویج فرهنگ انتظار و پاسخ‌گویی به پرسش‌ها و نیازهای معرفتی جامعه نقش‌آفرینی کنند.

مدیر بنیاد استان هرمزگان ادامه داد: آموزش و تربیت نیروهای توانمند در حوزه مهدویت، فرآیندی مستمر و هدفمند است و باید متناسب با نیازهای روز جامعه و به‌ویژه نسل جوان دنبال شود. برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی می‌تواند زمینه ارتقای سطح معرفتی فعالان این عرصه و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی را فراهم کند.

رضایی زارعی با اشاره به ظرفیت آموزش مجازی در توسعه برنامه‌های آموزشی بنیاد گفت: بهره‌گیری از بسترهای مجازی این امکان را فراهم می‌کند که طلاب، مربیان و علاقه‌مندان در نقاط مختلف استان بتوانند بدون محدودیت‌های جدی جغرافیایی و زمانی، از برنامه‌های آموزشی بهره‌مند شوند و ارتباط مؤثرتری با جریان آموزش و ترویج معارف مهدوی برقرار کنند.

وی خاطرنشان کرد: در نخستین دوره مجازی معارف مهدویت نیابت عامه تلاش شد مجموعه‌ای از مباحث بنیادین و مورد نیاز در عرصه اعتقادی، معرفتی و اجتماعی در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گیرد تا بتوانند از آموخته‌های خود در فعالیت‌های آموزشی، تبلیغی و فرهنگی بهره بگیرند.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان در ادامه به سرفصل‌های این دوره اشاره کرد و گفت: موضوعاتی همچون ضرورت امامت، ادله عقلی و نقلی ولایت فقیه، شرایط، وظایف و اختیارات ولی‌فقیه، مبانی ولایت فقیه، پیشینه نظری ولایت فقیه، مفهوم‌شناسی ولایت فقیه و نقش و جایگاه مردم در حکومت دینی از جمله مباحث ارائه‌شده در این دوره آموزشی بود.

وی افزود: پرداختن به این موضوعات با هدف تقویت بنیان‌های اعتقادی و معرفتی شرکت‌کنندگان و افزایش آمادگی آنان برای فعالیت در عرصه تبیین معارف مهدویت و ولایت صورت گرفت.

رضایی زارعی با تأکید بر ضرورت استمرار چنین برنامه‌هایی تصریح کرد: برگزاری یک دوره آموزشی، آغاز مسیری مهم در تربیت نیروهای آگاه و توانمند است. امیدواریم با تداوم این برنامه‌ها و توسعه دوره‌های تخصصی، زمینه حضور مؤثرتر مربیان و مبلغان مهدوی در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی فراهم شود.

وی همچنین با قدردانی از مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان به‌دلیل همراهی و همکاری در برگزاری این دوره، بر اهمیت تعامل و هم‌افزایی میان مجموعه‌های حوزوی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: همکاری نهادهای فعال در حوزه مهدویت می‌تواند ظرفیت‌های موجود استان را در مسیر ترویج معارف اهل‌بیت(ع) و فرهنگ انتظار بیش از پیش تقویت کند.

مدیر بنیاد استان هرمزگان در پایان از اساتید، عوامل اجرایی و تمامی طلاب و مربیان شرکت‌کننده در این دوره قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد با استمرار فعالیت‌های آموزشی و معرفتی، شاهد تربیت مربیان مهدوی توانمند و گسترش هرچه بیشتر فرهنگ مهدویت و انتظار در میان اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه نسل جوان، باشیم.

گفتنی است، نخستین دوره مجازی معارف مهدویت «نیابت عامه» در مجموع به مدت ۱۶ ساعت برگزار شد و شرکت‌کنندگان مباحث تعیین‌شده را به‌صورت مجازی دنبال کردند. این دوره در چارچوب برنامه‌های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان و با همکاری معاونت فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا