اخبارتهران

برگزاری دوره‌ی توانمند سازی تربیتی «مربیان مهدوی» بنیاد استان تهران

به گزارش روابط عمومی بنیاد حضرت مهدی موعود (عج) استان تهران ،دوره‌ی توانمند سازی تربیتی «مربیان مهدوی» ویژه بانوان با هدف توانمندسازی مربیان در دو ساحتِ «مبانی و هستی‌شناسی» و «مهارت‌های نرم و تشکیلاتی» روز یکشنبه، بیست و دوم شهریورماه با حضور ۴۰ نفر  از مربیان برگزار شد.

در این دوره با توجه به مباحث مطرح شده، مربیِ مهدویت نه به‌عنوان یک شغل، بلکه به‌عنوان یک سلوک معرفی گردید و بر ضرورت مهندسی جان مربی به‌عنوان پیش‌نیازِ هرگونه فعالیت تربیتی تأکید شد.

مدرس دوره عناوین و سرفصل های این دوره در دو بخش مبانی و هستی‌شناسی مربی، مهارت‌های نرم و تشکیلاتی بیان کرد.

در بخش نخست مفهوم مهندسی جانِ مربی ،مطرح گردید و منظور از آن تعریف «مربیِ مهدوی» به‌عنوان یک سلوک و نه یک شغل؛ یعنی مربی پیش از آنکه دیگران را تربیت کند، باید خود مسیر سلوک مهدوی را طی کرده باشد.تأکید بر اینکه تربیت متربی، امتداد تربیت نفس مربی است.

عبارت دوم شاخصه‌های «ولایت‌مداری عملیاتی» که در آن  چگونگی تبدیل ولایت‌مداری از یک مفهوم ذهنی به رفتارِ روزمره.ارائه‌ی شاخص‌های عملیاتی: اطاعت آگاهانه، هم‌راستایی تصمیم‌های روزانه با رضای ولی، و جاری‌سازی فرهنگ انتظار در سبک زندگی.بررسی گردید.

در ادامه به مفاهیم مهارت تفکربه معنی آشنایی با تفکرِ استراتژیک (برای برنامه‌ریزیِ بلندمدت در تربیت) و تفکرِ انتقادی (برای مقابله با شبهات و پاسخ‌گوییِ مستدل). و  تدبرِ قرآن که به قرآن کاربردی و روش استخراج «نسخه‌ی تربیتی» از آیات اشاره گردید و عبارات؛ هنر پیوند و فرماندهی قلب‌ها .مدیریت ذهن و اضطراب ،هوش تشکیلاتی ،روان‌شناسی نوجوان، خلاقیت مهدوی در ادامه بحث مطرح شد.

شایان ذکر است که شرکت کنندگان  برای بهبود و کیفیت هر چه بیشتر دوره پیشنهاد دادند که کارگاه‌های عملی در قالب «خیمه‌های تربیتی» با گروه‌های کوچک برگزار گردد و  تشکیل جلسات ماهانه‌ی هماندیشی برای تبادل تجربیات مربیان تشکیل  شود  همچمین بسته‌ی آموزشی «نسخه‌ی تربیتی از آیات» برای استفاده‌ی میدانی طراحی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا