اخبارآذربایجان غربی

برگزاری جشن میلاد پیامبر(ص) در موکب مهدوی ارومیه

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان آذربایجان غربی، هم‌زمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، موکب فرهنگی مهدوی، روز یکشنبه، هشتم شهریورماه در میدان ولایت فقیه ارومیه میزبان کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها بود.

این برنامه با هدف گرامیداشت میلاد پیامبر رحمت(ص)، ترویج معارف مهدوی و ایجاد فضای فرهنگی و معنوی برای خانواده‌ها برگزار شد و مربیان مهدویت نیز در اجرای بخش‌های مختلف آن حضور داشتند.

پرسش و پاسخ مهدوی در شب میلاد

در بخش معرفتی برنامه، پرسش و پاسخ مهدوی با حضور مربیان برگزار شد و کودکان و نوجوانان با پاسخ‌گویی به پرسش‌ها، مشارکت فعالی در برنامه داشتند.

موضوعات مطرح‌شده در این بخش، فرصتی برای ارتباط بیشتر نسل کودک و نوجوان با معارف مهدوی و آشنایی آنان با فرهنگ انتظار فراهم کرد.

نقاشی و رنگ‌آمیزی برای کودکان

نقاشی و رنگ‌آمیزی نیز از بخش‌های دیگر برنامه بود که با استقبال کودکان همراه شد و فضای موکب را با جلوه‌ای شاد و کودکانه همراه کرد.

در کنار فعالیت‌های فرهنگی و هنری، از حاضران پذیرایی شد و خانواده‌ها ساعاتی را در فضایی صمیمی و معنوی سپری کردند.

تقدیر از فعالان موکب مهدوی

در ادامه، از کودکان و نوجوانانی که طی سه ماه گذشته حضور و مشارکت فعالی در برنامه‌های موکب داشتند، تقدیر شد و جوایزی به آنان اهدا شد.

این تقدیر، جلوه‌ای از توجه به مشارکت نسل کودک و نوجوان در فعالیت‌های فرهنگی بود و زمینه انگیزه بیشتر آنان برای همراهی با برنامه‌های مهدوی را فراهم کرد.

استمرار فعالیت‌های فرهنگی موکب

موکب فرهنگی مهدوی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) همچنان در میدان ولایت فقیه ارومیه به فعالیت خود ادامه می‌دهد و برنامه‌های فرهنگی و معرفتی آن با حضور مربیان، کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها دنبال می‌شود.

تداوم این برنامه‌ها، فرصتی برای گسترش معارف مهدوی، تقویت فرهنگ انتظار و ایجاد ارتباط فرهنگی میان خانواده‌ها و نسل جدید در آذربایجان غربی فراهم کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا