اخبارخراسان رضوی

جشن باشکوه نیمه شعبان در مسجد ابوالفضلیه مشهد برگزار شد  

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، جشن ویژه نیمه شعبان طبق سنوات گذشته، چهارشنبه پانزدهم بهمن ماه، در مسجد ابوالفضلیه، واقع در بلوار فرودگاه، با حضور حدود ۴۰۰ نفر از بانوان و حضور گروه های تخصصی از کارشناسان بنیاد استان در حوزه کار با کودک، نمایش طنز، سرود و پرده خوانی برگزار شد.

محدثه رجائی پور مدیر این مراسم که خود از کارشناسان بنیاد استان می باشد گفت: در این مراسم باشکوه، هر ساله سعی داریم زمینه های معرفتی احساسی مهدویت را بصورت علمی و با قالبهای متنوع و متناسب با نیازهای روز جامعه به انواع مخاطبان انتقال دهیم.

وی ادامه داد: در برنامه امسال اجرای نماهنگ توسط گروه محمددوست و نقالی آیینی توسط طلابکی از بخش‌های برنامه ما بود که در بخش پرده‌خوانی، به زبان ساده به اهمیت شناخت نیابت خاصه و عامه در دوران غیبت امام عصر(عج) پرداخته شد. همچنین درباره فضائل و انتصاب نواب اربعه توسط امام مهدی(عج) و جایگاه عقلی و نقلی ولایت فقیه به‌عنوان زمینه‌ساز ظهور توضیح داده شد.

این کارشناس بنیاد استان گفت: در این مراسم دو تئاتر اجرا شد؛ تئاتر نخست از سوی بنیاد مهدویت استان توسط گروه محمددوست و با مربی بنیاد مهدویت، با موضوع جوانان و دغدغه‌های امروزی در قالب طنز بود و تئاتر دوم با موضوع اغتشاشات اخیر و ارتباط آن با آخرالزمان و ظهور حضرت مهدی موعود(عج) توسط کانون سلاله‌النبی اجرا شد.

رجائی پور گفت: برگزاری مسابقات فرهنگی، اجرای مداحی و اجرای طرح «نامه» و اهدای این نامه‌ها به میهمانان با محوریت وظایف منتظران امام زمان(عج) از دیگر بخش‌های مراسم بود که مورد استقبال قرار گرفت.

وی از اجرای جشن ویژه «مهدوی یاوران کوچک» هم‌زمان با جشن اصلی، با همکاری مربی تخصصی بنیاد مهدویت، زهره زنگنه و مهدی یاور نوجوان، زهرا کوچکی، با حضور حدود ۸۰ نفر از دختران در همین مکان خبر داد.

این فعال فرهنگی افزود: در این برنامه، موضوع «جست‌وجوی مهدی‌یاوران کوچک» از طریق بازی‌ها و فعالیت‌های متنوع دنبال شد؛ از جمله بازی ماهی‌گیری و صید وظایف منتظران، بازی پرچم و رساندن صحیح پرچم «یا مهدی»، بازی جمله‌های دلی به امام با کنار هم قرار دادن درست کلمات، بازی آشنایی با القاب امام، انجام کاربرگ و نقاشی، و اجرای داستان «خورشید پشت ابر» همراه با خلاقیت و دست‌ورزی با گِل انجام شد و در پایان مراسم، هدایایی به برگزیدگان مسابقات اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا