چهارمین جلسه پاتوق دختران مهدی یاور با محوریت مهدویت و دشمنشناسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، چهارمین جلسه از “پاتوق دختران مهدی یاور” روز چهارشنبه دوازدهم شهریور ماه، در محله حجت آباد برگزار شد.
این نشست باحضور زهرا رضایی کارشناس بنیاد استان با محوریت مباحث مهدویت، چالشهای روز، دشمنشناسی و آسیبشناسی در چهار بخش کلیدی پیگیری شد.
در بخش اول، به موضوع “منجی در جهان” و چالشهای امروزی مانند اتفاقات آخرالزمانی و مقایسه زندگی دینی جوانان با شرایط کنونی پرداخته شد.
بخش دوم به “اولین حرکت مدعیان دروغین” و تأثیر آن بر بیداری مهدویت و واکنش مسئولین کاخ سفید اختصاص یافت. در این بخش، شیعه به عنوان “عقاب” با دو بال “سرخ”(عاشورا تا اربعین) و “سبز”(مهدویت) معرفی شد که باید با شبهات مقابله کند.
در ادامه، به امنیت و آرامش جوانان تازه مسلمان درکنار شیعه ایرانی اشاره شد و ولایت فقیه به عنوان تنها عامل رهبری شیعه در ایران و بیداری اسلامی مورد تاکید قرار گرفت. مباحث دشمنشناسی، آسیبشناسی، دلیل خلقت و جایگاه انسان به عنوان اشرف مخلوقات نیز مورد اشاره قرار گرفت.
این جلسه با برگزاری بازیهای فیزیکی و اعداد مهدوی و همچنین ارائه تکالیف تحقیقاتی برای دختران در سه موضوع “عهد با امام زمان(عج)”، “ویژگیهای مربی مهدویت” و “آمادگی برای مربیگری در مدرسه” همراه بود.
در پایان نیز به سوالات و شبهات مطرح شده توسط شرکتکنندگان، به ویژه در خصوص ایام محسنیه، پاسخ داده شد.