اخبارتهران

اولین اجلاس استانی مهدویت و انقلاب اسلامی در تهران برگزار شد

حجت‌الاسلام متوسل: در دنیای کنونی که ظلمت همه جا را فرا گرفته وظیفه داریم چراغ دین و معنویت را در خانه ها و جامعه روشن کنیم

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان تهران، اولین همایش استانی مهدویت و انقلاب اسلامی با رویکرد مقاومت، امید آفرینی تا ظهور در دهه مبارک فجر و در آستانه فرار رسیدن نیمه شعبان در روز یکشنبه مورخ بیست و یکم بهمن ماه در سالن اجتماعات فرهنگسرای ولا در شهرستان ری برگزار شد.

در این همایش که فعالان مهدوی شهرستان ری در طبقات و اقشار مختلف حضور داشتند ابتدا آبباریکی مدیر بنیاد شهرستان ری ضمن خیر مقدم به مدعوین، گزارش مختصری از فعالیت های بنیاد ری و تشکیل بیش از بیست پایگاه انتظار محلی ارائه داد و سپس آقابابائی مدیر بنیاد استان تهران با تشکر از اقدام شایسته بنیاد ری و همکاران افتخاری این بنیاد همایش برگزار شده را گام نخست در احیای پیوند بین مهدویت و انقلاب اسلامی در ری برشمرد و اعلام کرد تلاش می کنیم این همایش همه ساله در شهرستانهای استان تهران برگزار شود.

در ادامه گروه سرود دانش آموزی دو سرود به مناسبت ایام دهه مبارک فجر و دهه مهدویت اجرا کرد که بسیار مورد استقبال مدعوین قرار گرفت.

سپس حجت الاسلام والمسلمین متوسل مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با اشاره به اینکه دنیا را ظلمت فرا گرفته و هر یک از ما وظیفه داریم به عنوان منتظر واقعی حضرت مهدی(عج) چراغ دین و معنویت را در خانه ها و جامعه روشن کنیم به صورت مبسوط با استفاده از آیات و روایات وظایف منتظران را یاد آور شد.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: در دنیای کنونی که ظلمت جهان را فراگرفته آیا فقط بنشینیم تا امام مهدی ظهور کند یا بایستی کاری انجام دهیم همچنین که در تاریکی شب چراغ روشن می کنم تا روز فرا برسد.

متوسل ادامه داد: منتظر واقعی بایستی تکالیف دینی خود را در خانواده و جامعه انجام دهد و در مقابل دشمنان ایستادگی کرده و در صورت لزوم با آنان بجنگد همچنان که رزمندگان عزیز مادر دفاع مقدس با بعثیان جنگیدند. حربه دشمنان ما ناامید کردن مردم است که به استناد آیه ۵۴ سوره مائده که خداوند در ابتدا از من یرتد دینکم نام میبرد و بلافاصله بشارت قومی را می‌دهد که خداوند آنان را دوست دارد و آنها هم خدا را دوست می‌دارند و در روایتی پیامبر روی شانه حضرت سلمان زد و به عربها گفت مسلمانان فارس دست از دین من بر نمی‌دارند و اینها مصداق آن قوم هستند که در آخرالزمان یاران حضرت مهدی(عج) هستند و سه ویژگی باید داشته باشند: با دیگر مسلمانان تواضع داشته باشند و با رحمت و مهربانی با آنان برخورد کنند. در مقابل دشمن عزیز باشند و کوتاه نیایند و سرافراز باشند. در مقابل دشمنان مجاهدت کنند برای رضای خداوند حتی اگر مورد استهزاء قرار گرفتند، ترس و نا امید به دل راه ندهند و از مسیر حق عقب نشینی نکنند تا مورد لطف و فضل الهی قرار گیرند.

وی گفت: لذا همواره رویش های انقلاب را ببینیم و ریزش ها که از زمان پیامبر اسلام هم بوده است ما را ناامید نکند، یاد آوری می کنم حزب الله لبنان، حشدالشعبی عراق، انصارالله یمن و دانشجویان دانشگاههای آمریکا که علیه اسرائیل شعار می دهند، رویش های انقلاب اسلامی است که امروز در مقابل جنایات اسرائیل ایستاده اند و مقاومت می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا