اخبارالبرز

برنامه‌های شاخص خردادماه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) البرز تشریح شد

در ماهی که گذشت، بنیاد البرز در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و تبیینی اقدامات متعددی را  انجام داد که عمده این برنامه‌ها با مناسبت‌های عید غدیر خم و دهه ولایت مرتبط بود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان البرز، روز شنبه، سی ام خرداد ماه حجت‌الاسلام عسکری مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان در گفت‌وگو با روابط عمومی این بنیاد، با تشریح مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی بنیاد در این ماه، اظهار کرد: در ماهی که گذشت، بنیاد البرز در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و تبیینی اقدامات متعددی را  انجام داد که عمده این برنامه‌ها با مناسبت‌های عید غدیر خم و دهه ولایت مرتبط بود.

 اجرای برنامه در بقاع متبرکه استان البرز

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز با اشاره به برگزاری برنامه‌های مختلف در بقاع متبرکه گفت: یکی از فعالیت‌های مهم بنیاد در این ایام، اعزام کارشناسان مذهبی و مداحان به بقاع متبرکه استان بود. همچنین اجرای پرده‌خوانی در مراسم‌های مذهبی از دیگر برنامه‌هایی بود که با هدف تبیین معارف دینی و ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) انجام شد.

برگزاری وبینار تخصصی با موضوع پیوند مهدویت و غدیر

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های تبیینی و معرفتی بنیاد اظهار کرد: در حوزه دشمن‌شناسی و جهاد تبیین، وبیناری با موضوع پیوند مهدویت و غدیر،”انتظار و وظایف منتظران  در اندیشه امام راحل و امام شهید” برگزار شد که در آن حجت‌الاسلام نصوری، معاون آموزشی بنیاد مرکز، به ارائه مباحث تخصصی پرداخت.

حجت الاسلام عسکری افزود: این وبینار به‌صورت مشترک با آموزش و پرورش، کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه، شبکه معلمان مهدوی و برخی دیگر از تشکل‌ها در سطح کشوری برگزار شد و بیش از ۵۰۰ نفر در آن حضور داشتند.

حضور کارشناسان مهدوی در صدا و سیمای البرز

مدیر بنیاد البرز با اشاره به همکاری رسانه‌ای این مجموعه گفت: در خردادماه، کارشناسان مهدوی بنیاد البرزدر برنامه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی صدا و سیمای البرز  حضور یافتند و درباره موضوعاتی همچون غدیر، مهدویت، رحلت امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد به تبیین و تحلیل مباحث پرداختند.

 برپایی موکب‌های فرهنگی و خیابانی در دهه ولایت

حجت‌الاسلام عسکری همچنین از برگزاری گسترده موکب‌های فرهنگی در دهه ولایت خبر داد و بیان کرد: در این ایام، موکب‌های فرهنگی، کودک و نوجوان، پذیرایی و اجرای برنامه‌های زنده در نقاط مختلف استان البرز برپا شد.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های اجرا شده در این موکب‌ها می‌توان به اجرای برنامه‌های شاد و جذاب عمو روحانی، حضور کارشناسان کودک و نوجوان، بخش پرسش و پاسخ در مواکب و سخنرانی در تجمعات شبانه توسط اساتید و کارشناسان مهدوی،برگزاری نماز استغاثه، اجرای گروه سرود فرزندان فاطمی و همچنین پرده‌خوانی خیابانی اشاره کرد که با استقبال خوب مردم روبه‌رو شد.

سخنرانی‌های پیش از خطبه؛ از برنامه‌های شاخص خردادماه

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز در بخش دیگری از این گفت‌وگو به یکی از برنامه‌های شاخص این بنیاد اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های خردادماه و دهه ولایت، سخنرانی‌های پیش از خطبه نماز جمعه در مرکز استان و شهرستان‌های البرز بود که توسط اساتید و سخنرانان بنیاد برگزار شد.

وی تأکید کرد: این برنامه‌ها با هدف تبیین معارف مهدوی، تقویت بنیان‌های اعتقادی و ترویج فرهنگ غدیر اجرا شد و با استقبال مخاطبان همراه بود.

گفت‌وگو با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز درباره برنامه‌های شاخص خردادماه

گفت‌وگو با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز درباره برنامه‌های شاخص خردادماه

گفت‌وگو با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز درباره برنامه‌های شاخص خردادماه

گفت‌وگو با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز درباره برنامه‌های شاخص خردادماه

گفت‌وگو با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز درباره برنامه‌های شاخص خردادماه

گفت‌وگو با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز درباره برنامه‌های شاخص خردادماه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا