اخبار

نشست تبلیغی اساتید و کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج)، با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت مناسبت‌های مذهبی برای ترویج فرهنگ مهدویت، از برگزاری نشست تبلیغی اساتید و کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت با موضوع ترویج فرهنگ مهدویت با استفاده از ظرفیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) خبر داد.

وی با بیان اینکه ایام فاطمیه فرصت ارزشمندی برای تبیین معارف مهدوی و تقویت فرهنگ انتظار است، اظهار کرد: مبلغان می‌توانند با استفاده از سیره و شخصیت حضرت زهرا(س)، موضوعات مرتبط با امامت، ولایت و شناخت امام زمان(عج) را برای مخاطبان تبیین کنند و از این فرصت برای گسترش معارف مهدوی بهره ببرند.

حجت‌الاسلام نصوری افزود: در بخش نخست این نشست، حجت‌الاسلام فوادیان به معرفی و تبیین سوژه‌های تبلیغی پرداخت که مبلغان می‌توانند با پیوند دادن موضوعات فاطمی و مهدوی، در منبرها و مجالس عزاداری ایام فاطمیه از آن‌ها استفاده کنند. این موضوعات زمینه مناسبی برای ارائه مباحث کاربردی و متناسب با نیازهای اعتقادی جامعه فراهم می‌کند.

معاون بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) ادامه داد: در بخش دیگری از این نشست، حجت‌الاسلام مصلحی معاون آموزش مرکز تخصصی مهدویت، با اشاره به کتاب تألیفی خود درباره شباهت‌ها و پیوندهای میان حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت مهدی(عج)، به تشریح کلیدواژه‌ها و محورهای مشترک پرداخت و بر ضرورت بهره‌گیری از این پیوندها در فعالیت‌های تبلیغی تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه حضرت زهرا(س) در دفاع از امام و ولی زمان خویش، خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهمی که می‌توان در ایام فاطمیه برای مخاطبان تبیین کرد، ضرورت شناخت امام و دفاع از ولایت است؛ موضوعی که می‌تواند الگویی برای منتظران امام زمان(عج) باشد و آنان را با مسئولیت‌های خود در عصر غیبت بیشتر آشنا کند.

حجت‌الاسلام نصوری همچنین بر ضرورت مکتوب‌کردن موضوعات و تجربه‌های تبلیغی تأکید کرد و گفت: ثبت و تدوین این مطالب، علاوه بر ماندگاری محتوای تولیدشده، زمینه بهره‌مندی دیگر مبلغان و فعالان فرهنگی را فراهم می‌کند و می‌تواند به‌عنوان مجموعه‌ای ارزشمند برای استفاده در برنامه‌های آینده مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان، بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت ایام فاطمیه و پیوند دادن معارف فاطمی با فرهنگ مهدویت را گامی مؤثر در تعمیق باورهای دینی جامعه دانست و بر استفاده از سوژه‌های کاربردی و محتوای مستند برای ترویج فرهنگ انتظار تأکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا