اخبارسیستان و بلوچستان

کارگاه آموزشی محبت و ارتباط با امام زمان(عج) در زاهدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، سومین جلسه دوره کوتاه‌مدت معارف مهدوی با عنوان محبت و ارتباط با امام زمان(عج) با حضور جمعی از علاقه‌مندان به مباحث مهدویت روز دوشنبه بیست و هفتم مهرماه در مسجد اباعبدالله الحسین(ع) شهرستان زاهدان برگزار شد.

در این برنامه، حجت‌الاسلام اسکندری استاد و مدرس مهدویت استان، با اشاره به محبت امام عصر(عج) به شیعیان و دوستداران آن حضرت، اظهار کرد: یکی از ارزشمندترین رزق‌های معنوی که خداوند متعال به انسان عطا می‌کند، رزق محبت اهل‌بیت(ع) و به‌ویژه محبت حضرت ولی‌عصر(عج) است؛ نعمتی که می‌تواند زمینه‌ساز خیر و سعادت انسان در دنیا و آخرت باشد.

حجت‌الاسلام اسکندری افزود: امام زمان(عج) نسبت به شیعیان و مؤمنان بی‌تفاوت نیست، بلکه همواره به آنان توجه داشته و برای هدایت، دستگیری و رفع مشکلات آنان تلاش می‌کند. وجود مقدس حضرت ولی‌عصر(عج) به اذن الهی مایه دفع بسیاری از بلاها و زمینه‌ساز نزول برکات الهی بر جامعه مؤمنان است.

این استاد مهدوی با بیان اینکه امام زمان(عج) را باید مونس، شفیق و پدری دلسوز برای مؤمنان دانست، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که یک پدر دلسوز نسبت به تربیت، هدایت و آرامش فرزند خود دغدغه دارد، امام عصر(عج) نیز نسبت به شیعیان خویش اهتمام دارد و برای هدایت آنان دعا و از آنان دستگیری می‌کند.

وی در ادامه، با اشاره به داستانی منسوب به علامه حلی و نقش یاری‌رسانی حضرت ولی‌عصر(عج) در حل مشکلات علمی ایشان، گفت: یکی از جلوه‌های توجه امام زمان(عج) به شیعیان، کمک و دستگیری در شرایط سخت و دشوار است و این ارتباط معنوی می‌تواند امید و انگیزه انسان را در مسیر حق تقویت کند.

حجت‌الاسلام اسکندری همچنین با اشاره به جلوه‌های عنایت حضرت مهدی(عج) در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: در خاطرات و نقل‌های مربوط به دفاع مقدس، نمونه‌هایی از توسل رزمندگان به امام زمان(عج) و عنایت و دستگیری حضرت از آنان نقل شده است که نشان‌دهنده عمق ارتباط معنوی مؤمنان با امام عصر(عج) است.

وی در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت تقویت معرفت و محبت نسبت به حضرت ولی‌عصر(عج)، ابراز امیدواری کرد: خداوند متعال به همه مؤمنان توفیق دهد با شناخت صحیح امام زمان(عج)، در مسیر بندگی، هدایت و زمینه‌سازی برای ظهور آن حضرت گام بردارند.

کارگاه آموزشی محبت و ارتباط با امام زمان(عج) در زاهدان

کارگاه آموزشی محبت و ارتباط با امام زمان(عج) در زاهدان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا