اخباراردبیل

تبیین ضرورت اعتقادی، اجتماعی و سیاسی مهدویت در اردبیل

حجت‌الاسلام طه نجفی نژاد مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان اردبیل، در جمع طلاب مدرسه علمیه ملا ابراهیم، بر ضرورت چندوجهی گفتمان مهدویت تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان اردبیل، مراسم «سه‌شنبه مهدوی» با سخنرانی حجت‌الاسلام طه نجفی نژاد مدیر بنیاد استان، روز سه‌شنبه پانزدهم مهرماه در محل مدرسه علمیه ملا ابراهیم شهرستان اردبیل برگزار شد. محور اصلی این نشست، بررسی ضرورت بحث مهدویت از منظر اعتقادی، اجتماعی و سیاسی بود.

حجت‌الاسلام نجفی نژاد در سخنان خود، جایگاه مهدویت را فراتر از یک باور صرف دانست و آن را سنگ بنای فهم صحیح نظام امامت و ولایت معرفی کرد.

وی اظهار داشت: انتظار، یک حالت انفعالی نیست، بلکه نیرویی فعال برای اصلاح اجتماعی و به چالش کشیدن ساختارهای فاسد است. وی همچنین ضرورت ظهور را حکم به نفی هرگونه حاکمیت غیر توحیدی دانست.

ضرورت اعتقادی:

مدیر بنیاد استان اردبیل بیان کرد: اعتقاد به امام زنده، نخستین گام در فهم جایگاه حجت الهی بر زمین است و پاسخگوی نیاز روحی انسان برای اطمینان از بقای حقیقت و تحقق اهداف خلقت در جهان هستی می‌باشد.» این باور، پیوستگی بنیادین نظام هدایتی الهی را در طول تاریخ تبیین می‌کند.

ضرورت اجتماعی:

وی با تأکید بر بُعد عملیاتی انتظار، گفت: انتظار، یک حالت انفعالی نیست؛ بلکه نیرویی است که فرد را به عاملیت فعال در مسیر اصلاح فرا می‌خواند. این باور، به عنوان یک معیار ثابت، ساختارهای فاسد و ناعادلانه موجود را به چالش کشیده و مشروعیت آن‌ها را زیر سؤال می‌برد. مهدویت، مفهوم عدالت مطلق و نهایی را به عنوان افق جامعه انسانی ترسیم می‌کند که مبنای هرگونه تلاش اصلاحی است.

ضرورت سیاسی:

در بخش سیاسی سخنان، نجفی نژاد بر نقش جهان‌شمول آموزه مهدویت تأکید کرد و گفت: ضرورت ظهور، حکم به نفی هرگونه حاکمیت غیر توحیدی و استکباری را به همراه دارد. این آموزه، به حرکت‌های انقلابی در طول تاریخ، یک جهت‌گیری غایی و یک پرچم واحد جهانی می‌بخشد. در نهایت، تفکر مهدوی به منزله قطب‌نمایی برای حفظ هویت اصیل اسلامی در برابر فرقه‌گرایی‌ها و تحریفات عمل می‌کند.

در پایان این جلسه که با استقبال طلاب همراه بود، تأکید شد که مهدویت، ضروری‌ترین حلقه اتصال میان آموزه‌های دینی بنیادین، امید اجتماعی و آرمان سیاسی برقراری قسط و عدل در جهان است.تبیین ضرورت اعتقادی، اجتماعی و سیاسی مهدویت در اردبیل تبیین ضرورت اعتقادی، اجتماعی و سیاسی مهدویت در اردبیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا