اخبارخوزستان

سومین جلسه دوره عمومی مهدویت با مشارکت موسسه مصاف با حضور نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد برگزار شد‌

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) استان خوزستان، سومین جلسه دوره عمومی مهدویت با مشارکت موسسه مصاف با حضور نماینده ولی فقیه در خوزستان، معاون فرهنگ،آموزش و پژوهش بنیاد و مدیر بنیاد استان خوزستان، صبح روز جمعه دوم خرداد در سالن دارالقرآن برگزار گردید.

در ابتدا مدیر مصاف استان خوزستان به تبیین رویکردها و برنامه های جاری اشاره کرد و گفت: دوره های مهدویت در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برگزار می شوددو دوره کنونی، میان مدت تعریف می شود.

کاظمی به اهمیت هوش مصنوعی اشاره کرد و اظهار داشت: تشکیل کارگروه هوش مصنوعی در مصاف با هدف کمک به حوزه مهدویت و انقلاب اسلامی است.

در ادامه این دوره حجت الاسلام نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد بعنوان مدرس، به مطالب و مباحث معارف مهدوی پرداخت.

حجت الاسلام موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان خوزستان به اهمیت دوران غیبت و لزوم بصیرت‌ افزایی برای ظهور امام زمان(عج) پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه تمام اوقات روز جمعه متعلق به حضرت ولی‌عصر(عج) است، نکات مهمی را درباره جنگ جمعیت و تربیت یاران امام عصر(عج) مطرح کرد.

موسوی فرد سخت‌ترین جنگ را “جنگ جمعیت” دانست و با ذکر مثالی از یک خانم دارای ده فرزند(و یک فرزند در راه) که با وجود بیکاری همسرش، روحیه قناعت داشت، به اهمیت روزی‌رسانی خداوند اشاره کرد و بیان داشت که چنین افرادی استثنا هستند.

موسوی فرد اظهار داشت: باید برای تربیت یار امام زمان(عج) تلاش مضاعف کرد و باید برای مقابله با ریزش‌ها، بصیرت کسب کنیم. وی مثالی از مقام معظم رهبری نقل کرد که بانویی فرزند گم‌شده خود را در تمام محله‌ها جستجو می‌کرد و هر چیزی او را به یاد فرزندش می‌انداخت؛ این نشان می‌دهد که باید همواره به یاد امام زمان(عج) باشیم.

وی تأکید کرد:  دوران غیبت، دوران رشد انسان است و خداوند متعال در این مسیر به انسان کمک می‌کند و با اشاره به سخن امام صادق علیه‌السلام که فرمودند: “الان دوران صاحب‌الزمان است”، این دوران را فرصتی برای کسب بصیرت در تعجیل و صبر برای ظهور دانست.

وی همچنین تصریح کرد: بیشترین یاران امام زمان(عج) در حال حاضر در یمن هستند و باید تمرین کنیم تا خودمان نیز یار امام عصر(عج) باشیم.

وی بر این نکته تأکید داشت که نباید به خاطر مشکلات معیشتی مانند نبودن نان و آب، از مسیر غربال شدن و آماده‌سازی برای ظهور غافل شویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا