آذربایجان شرقیاخبار

نشست مهدوی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان آذربایجان شرقی، نشست مهدوی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان با حضور حجت الاسلام عابدی از اساتید بومی بنیاد استان در دانشگاه فرهنگیان در روز پنج شنبه نهم اسفند ماه برگزار شد.

حجت الاسلام عابدی در این نشست گفت: انتظار نه صرفاً یک حالت روانی، بلکه از مقوله‌ی عمل شمرده شده است پس اگر انتظار یک عمل است منتظر هم باید عامل باشد.

وی در ادامه افزود: از نظر عقلی، نشاط و پویایی بشر در زندگی فردی و اجتماعی، مرهون نعمت امید و انتظار است و اگر امید و انتظار از انسان و جامعه رخت بربندد ادامه زندگی برای بشر بی‌روح، بی‌معنا و بی‌لذت خواهد بود در اهمیت انتظار همین بس که دشمنان، آن را مانع تسلط خود بر مسلمانان برشمرده‌اند.

حجت الاسلام عابدی گفت: اگر منتظران با وظایف خود آشنا نباشند و به آن عمل نکنند، تاریخ تکرار خواهد شد و همان‌گونه که در زمان امام حسین علیه السلام شیعیان فراوانی وجود داشتند لیکن از میان آنها، تنها ۷۲ نفر به وظیفه‌ خود عمل کردند و لذا امام حسین علیه السلام تنها ماند و آن‌چه نمی‌بایست اتفاق بیافتد اتفاق افتاد، در زمان غیبت هم، چنانچه شیعیان به وظایف خود عمل نکنند، امام زمانشان تنها خواهد ماند و ظهورش به تاخیر خواهد افتاد. اساسی‌ترین وظیفه منتظران

این استاد مهدویت تصریح کرد: وظایفی که در زمان غیبت بر عهده شیعیان گذاشته شده، تمرکز در رفتار فردی و ضرورت‌های حیات امور اجتماعی در سطح جامعه پایبند باشند.

وی در ادامه گفت: اساسی‌ترین وظیفه منتظران، ضرورت تشکیل حکومت، ضرورت و بداهت ولایت فقیه، ولایت فقیه در زمان غیبت، تولی امور مسلمین به دست فقیه و حدود احکام سلطانیه در زمان غیبت است.

نشست مهدوی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تبریز

نشست مهدوی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا