اخباریزد

دفتر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در شهرستان بافق ‌افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد، در آستانه نیمه شعبان سالروز میلاد با سعادت صاحب الزمان‌(عج) طی مراسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدعباس حسینی امام جمعه بافق، حمید رستگاری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد و جمعی از رؤسای ادارات و فرهنگیان، دفتر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) بافق در محل دارالمهدی(عج) این شهرستان افتتاح شد.

در این مراسم که با چند برنامه فرهنگی و اجرای گروه سرود مهدویت آموزشگاه دخترانه نجمه همراه بود امام جمعه بافق در سخنانی با اشاره به فضائل و ویژگی های شخصیتی عارف فرزانه آیت الله شیخ محمدتقی بافقی گفت: نام و یاد ایشان به امام زمان و مسجد مقدس جمکران ‌گره خورده است.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: امیدوارم در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار فعالیتهای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در زادگاه این شخصیت برجسته خروجی خوبی داشته باشد.

افتتاح دفتر بنیاد در شهرستان بافقحمید رستگاری نیز در این مراسم با اشاره به نحوه شکل گیری و فعالیتهای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: این بنیاد که نهادی غیر دولتی است به فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۹ توسط حجت الاسلام والمسلمین قرائتی تشکیل شد.

وی افزود: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در سطح استان زیر نظر شورای سیاست گذاری به ریاست نماینده ولی فقیه تشکیل می‌شود و استاندار نایب رئیس این شورا و دستگاه‌های فرهنگی استان اعضای آن هستند.

معاون آموزش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد تصریح کرد: متناظر با این شورا در سطح شهرستان نیز شورای سیاست گذاری و فرهنگی بنیاد به ریاست امام جمعه و نایب رئیسی فرماندار و دستگاه‌های فرهنگی تشکیل می‌شود.

وی ادامه داد: در سطح استان یزد، تاکنون در شهرستان های اردکان، مهریز و تفت دفتر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) تشکیل شده و امروز شاهد افتتاح چهارمین دفتر بنیاد در شهرستان بافق هستیم و در بقیه شهرستانها به مرور تشکیل خواهد شد.

در پایان این مراسم، حکم مسئولیت غلامعلی‌ حبیبیان به ‌عنوان مسئول دفتر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) این شهرستان به وی ابلاغ شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا