اخبارخراسان رضوی

دوره آموزشی کتاب محور نگین آفرینش ویژه پرسنل شهرداری مشهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان خراسان‌رضوی، “دوره آموزشی کتاب محور نگین آفرینش” ویژه پرسنل شهرداری مشهد بصورت مجازی طی یک ماه همراه با اختتامیه حضوری در محل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان برگزار شد.

انعقاد تفاهم نامه

طی انعقاد تفاهم نامه ایی، فی مابین بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود استان خراسان رضوی با مدیریت حجت الاسلام والمسلمین موسوی نسب و دفتر نوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد به نمایندگی سید مرتضی رضوی نژاد، مشارکت و همکاری در حوزه آموزش‌های عمومی کتاب محور همراه با استاد راهنما، برای پرسنل شهرداری مشهد صورت گرفت.

روش اجرای طرح

جلسه اختتامیهِ این دوره ی یک ماهه که با محوریت کتاب نگین آفرینش جلد یک و دو در تاریخ یکم مهر ماه و ثبت نام صد و پنجاه نفر، آغاز گشته بود؛ با موفقیت برگزار شد. این مرحله با محوریت کتاب نگین آفرینش و راهنمایی حجت الاسلام رجایی خراسانی و حجت‌الاسلام رمضانی، به عنوان استاد راهنما و در سه مرحله آزمون پایان یافت. بعد از مطالعه کتاب، در مرحله اول یک صوت حداکثر ده دقیقه ای از خلاصه کتاب؛ در مرحله دوم نقد و تحلیل کتاب با ارائه تصویری و مرحله سوم پاسخ به سوالات مربوطه در بستر پرس لاین، از مراحل این آزمون بود؛ که با موفقیت به پایان رسید.

چگونگی اختتامیه

همچنین جلسه کافه کتاب و نشست اختتامیه در دو روز یکشنبه و دوشنبه بیست و شش و بیست و هفت مهرماه در مکان بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان با حضور شرکت کنندگان در این طرح برگزار شد. که در آن، مخاطبان این طرح به ارائه نظرات، پیشنهادات و انتقادات در مورد نحوه دوره، پرداختند. این نشست که جهت آشنایی بهتر مخاطبان با مجموعه مهدویت برگزار شده بود؛ با اهدا لوح تقدیر از طرف شهرداری و دو جلدکتاب نگین آفرینش از سوی بنیاد استان، به نفرات برتر، پایان یافت.

شایان ذکر است، این دوره به جهت مجازی بودن، مورد استقبال کارکنان شهرداری قرار گرفت و در خواست دوره های بعدی از طرف بنیاد پذیرفته شد، بعد از آشنایی مخاطبان با بنیاد مهدویت، پیشنهاد همکاری های بیشتر از طرف شهرداری و معرفی بنیاد در بیلبوردهای سطح شهر مطرح گشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا