اخبارهرمزگان

اکبر دوراندیش دبیر دستگاه‌های اجرایی بنیاد استان هرمزگان شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، در نشست پرسنل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان که روز چهارشنبه پانزدهم مهرماه برگزار شد، با حکم امیرمحمد رضایی‌زارعی، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، اکبر دوراندیش به عنوان دبیر دستگاه‌های اجرایی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان منصوب شد.

در این نشست، امیرمحمد رضایی‌زارعی با اشاره به ضرورت توسعه فعالیت‌های بنیاد در سطح دستگاه‌های اجرایی استان، بر اهمیت ایجاد ارتباط مستمر، هدفمند و نظام‌مند با ادارات و سازمان‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، آموزشی و اجرایی موجود در این مجموعه‌ها تأکید کرد.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان، تقویت برنامه‌های مهدوی در محیط‌های اداری را از جمله محورهای مهم فعالیت‌های بنیاد عنوان کرد و افزود: حضور فعال و برنامه‌ریزی‌شده در دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه‌ساز گسترش فرهنگ انتظار و معرفت مهدوی و همچنین افزایش مشارکت کارکنان در برنامه‌های فرهنگی و معرفتی مرتبط با حضرت ولی‌عصر(عج) باشد.

وی همچنین بر ضرورت برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمندسازی، نشست‌های معرفتی، برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی و توسعه طرح‌های ابتکاری در حوزه مهدویت تأکید کرد و خواستار پیگیری مستمر برنامه‌ها و تعامل نزدیک دبیر دستگاه‌های اجرایی با مدیران و مسئولان فرهنگی ادارات و سازمان‌های استان شد.

دوراندیش، چهره‌ای فعال در عرصه فرهنگی و مهدوی استان

اکبر دوراندیش از فعالان فرهنگی و مهدوی استان هرمزگان است که طی سال‌های گذشته در حوزه ترویج فرهنگ مهدویت و اجرای برنامه‌های فرهنگی و معرفتی فعالیت داشته است.

وی سابقه مدیریت کانون‌های فرهنگی و هنری، فعالیت به عنوان مربی فعال حوزه مهدویت و حضور مؤثر در اجرای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با معارف مهدوی را در کارنامه خود دارد. همچنین دوراندیش از فعالان و پیگیران برنامه (سه‌شنبه‌های مهدوی) بوده و در زمینه توسعه و اجرای این برنامه‌ها در سطح استان فعالیت داشته است.

دوراندیش پیش از این نیز مسئولیت دبیر دستگاه‌های اجرایی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان را بر عهده داشته و با توجه به تجربه و شناخت وی از ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های فرهنگی استان، در دوره جدید نیز این مسئولیت به وی واگذار شده است.

تأکید بر هم‌افزایی میان بنیاد و دستگاه‌های اجرایی

دبیر دستگاه‌های اجرایی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان در دوره جدید، مأموریت خواهد داشت با شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی دستگاه‌های اجرایی، زمینه تعامل و همکاری بیشتر میان بنیاد و ادارات و سازمان‌های استان را فراهم کرده و نسبت به پیگیری و هماهنگی برنامه‌های مهدوی در این مجموعه‌ها اقدام کند.

همچنین توسعه برنامه‌های سه‌شنبه‌های مهدوی، برگزاری دوره‌های آموزشی و معرفتی، شناسایی و تقویت ظرفیت مربیان و فعالان مهدوی در دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌ریزی برای مناسبت‌های مهدوی و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت کارکنان در فعالیت‌های فرهنگی از جمله محورهایی است که می‌تواند در دستور کار دبیرخانه دستگاه‌های اجرایی بنیاد قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هرمزگان با تأکید بر ضرورت ترویج معارف مهدویت در میان اقشار مختلف جامعه، توسعه همکاری با دستگاه‌های اجرایی، مراکز آموزشی، فرهنگی و مجموعه‌های مردمی را از اولویت‌های خود قرار داده است و در همین راستا، دبیرخانه دستگاه‌های اجرایی می‌تواند نقش مؤثری در ایجاد هماهنگی، پیگیری برنامه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود در سطح استان ایفا کند.

انتصاب اکبر دوراندیش در این مسئولیت، با هدف تقویت ارتباط بنیاد با دستگاه‌های اجرایی، انسجام‌بخشی به فعالیت‌های مهدوی در ادارات و سازمان‌ها و توسعه برنامه‌های فرهنگی و معرفتی با محوریت فرهنگ انتظار و مهدویت انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا