اخبارلرستان

مراسم معنوی احیای شب نیمه شعبان در سراسر لرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) لرستان، همزمان با فرارسیدن شب میلاد یگانه منجی عالم بشریت، مراسم معنوی و پرفیض احیای شب نیمه شعبان با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در مساجد و مراکز دینی خرم‌آباد برگزار شد.

این برنامه محوری خواهران نیز در حوزه علمیه خواهران زینبیه (س) با حضور پرشور طلاب و بانوان منتظر برگزار گردید.

در این مراسم معنوی که تا سحرگاه ادامه داشت، شرکت‌کنندگان ضمن قرائت دعا، مناجات و انجام اعمال مخصوص این شب مبارک، برای تعجیل در ظهور منجی عالم بشریت دعا کردند.

حضور همزمان نماینده ولی فقیه و استاندار در کنار مردم، جلوه‌ای از وحدت و همدلی مسئولان و مردم در تمسک به فرهنگ انتظار و مهدویت را به نمایش گذاشت.

حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان، در سخنانی این شب بزرگ را شب تجدید بیعت با آرمان‌های والای مهدوی و فرصتی بی‌بدیل برای خودسازی و آمادگی جهت زمینه‌سازی ظهور دانست و اظهار داشت: انتظار به معنای سکون نیست، بلکه یک حرکت پویا و مسئولیت‌آور برای ساختن جامعه‌ای در تراز حکومت عدل مهدوی است و حضور ما در این محافل، اعلام آمادگی برای خدمت در این مسیر است.

همزمان با این برنامه، مراسم‌های مشابه دیگری نیز در سراسر استان برپا بود. برنامه ویژه‌ای برای بانوان در حوزه علمیه زینبیه (س) با حضور پرشور خواهران طلبه برگزار شد و حجت الاسلام و المسلمین چراغی، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) نیز با حضور در مساجد دیگر، در اجتماعات مردمی به ایراد سخن پرداخت.

این برنامه‌های هماهنگ که به همت بنیاد مهدویت و سایر نهادهای فرهنگی برگزار شد، جلوه‌ای از شور و شعور مهدوی را در سراسر استانبه نمایش گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا