اخبارچهارمحال و بختیاری

برپایی جشن‌های نیمه شعبان در بقاع متبرکه شاخص چهارمحال و بختیاری

امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت نیمه شعبان و ایام الله دهه فجر صحنه برپایی جشن‌های مردمی هستند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان چهارمحال و بختیاری، عبدالله صفری کارشناس فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان، رئز سه‌شنبه، چهاردهم بهمن‌ماه با تبریک ایام‌الله دهه فجر و سالروز میلاد پرنور و سرور حضرت امام زمان (عج) و با اشاره به جشن‌های انقلاب و نیمه شعبان در امامزادگان و بقاع متبرکه استان، اظهار کرد: امسال ۴۰ امامزاده و بقعه متبرکه شاخص استان، میزبان ویژه برنامه‌های این ایام هستند.

عبدالله صفری ادامه داد: هم‌زمان با فرارسیدن نیمه شعبان در برنامه‌ای که روز گذشته در آستان مقدس امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون (س) شهرکرد برگزار شد، از مهدی‌یاوران و فعالان طرح قرار دوازدهم در استان چهارمحال و بختیاری تجلیل به عمل آمد.

وی از توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی در قالب طرح قرار دوازدهم در ۱۰ امامزاده استان خبر داد و افزود: طرح قرار دوازدهم برگرفته از نام مبارک حضرت صاحب الزمان (عج) است که با هدف کمک به نیازمندان، اقشار بی بضاعت و بیماران نیازمند در روز دوازدهم هر ماه در امامزادگان و بقاع متبرکه اجرایی می‌شود.

صفری از آذین‌بندی و فضاسازی امامزادگان و بقاع متبرکه استان متناسب با جشن‌های انقلاب و نیمه شعبان خبر داد و گفت: در این راستا بقاع شاخص استان میزبان برنامه‌ها و محافل و نیز مراسم احیای شب نیمه شعبان هستند.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات دینی فرهنگی، نشست‌های بصیرتی و معرفتی، نشست‌های مهدویت، مولودی خوانی، برپایی مواکب فرهنگی، خدماتی و پذیرایی و … از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این ایام در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا