اخبارسیستان و بلوچستان

نشست همکاری بنیاد و اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، نشست همکاری فی ما بین اداره کل اوقاف و امور خیریه و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان روز چهارشنبه چهارم تیرماه در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

در ابتدای جلسه شهرکی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان به روند همکاری های سنوات گذشته اشاره و تفاهم‌ نامه اخیر اوقاف و امور خیریه و بنیاد مرکز را مورد بررسی قرار داد.

وی همچنین خواهان مساعدت و همکاری اوقات و امور خیریه در زمینه واگذاری مکان اداری و آموزشی شد.

در ادامه حجت الاسلام اشرفیان ضمن تشکر از حضور مدیر و معاونین بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در جلسه قول هر گونه همکاری را در این زمینه اعلام کرد و اظهار داشت: از جایی که قبلاً یک قطعه زمین بابت ساخت مسجد و محل اداری و آموزشی در اختیار بنیاد قرار داده شد که علیرغم زحمات و تلاشهای فراوان به واسطه هزینه های سنگین به سرانجام نرسید، از طریق زمین های فرهنگی و مذهبی که از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی به اوقاف و امور خیریه اعلام می شود این مشکل را حل خواهیم کرد.

وی عنوان داشت: معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه باتفاق معاون فرهنگ و آموزش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان هر چه سریعتر این موضوع را پیگیری کنند و همچنین در مورد همکاری های فرهنگی و اجرای دوره های آموزشی برنامه ریزی لازم را بعمل آورند.

نشست همکاری بنیاد و اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان

نشست همکاری بنیاد و اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا