آذربایجان شرقیاخبار

دوره آموزشی «روش‌های پاسخ به شبهات و بررسی شبهات مهدوی» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان آذربایجان شرقی، دوره آموزشی و کارگاهی «روش‌های پاسخ به شبهات و بررسی شبهات مهدوی» با تدریس حجت‌الاسلام عابدی، از اساتید بومی بنیاد مهدویت استان، برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام آقاجانی، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان آذربایجان شرقی، در گفت‌وگو با روابط عمومی بنیاد فرهنگی، با اشاره به اهمیت شناخت صحیح معارف مهدوی و ضرورت پاسخ‌گویی منطقی به پرسش‌ها و شبهات، گفت: گسترش فضای رسانه‌ای و افزایش پرسش‌ها در حوزه مهدویت، ضرورت آشنایی علاقه‌مندان با شیوه‌های صحیح، مستدل و علمی پاسخ به شبهات را بیش از پیش نمایان کرده است.

وی افزود: شناخت ریشه‌ها و زمینه‌های شکل‌گیری شبهات و آشنایی با روش‌های صحیح پاسخ‌گویی، می‌تواند زمینه تعمیق باورهای دینی و مهدوی را در جامعه فراهم کند و مخاطبان را در مواجهه با پرسش‌ها و مطالب مختلف، توانمند سازد.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) آذربایجان شرقی اظهار کرد: این دوره به‌صورت حضوری و برای آقایان و بانوان برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان پس از پایان دوره، گواهی حضور دریافت خواهند کرد.

دوره آموزشی «روش‌های پاسخ به شبهات و بررسی شبهات مهدوی» در محضر حجت‌الاسلام عابدی، روزهای جمعه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ پیش از ظهر و به مدت چهار هفته برگزار خواهد شد.

مهلت ثبت‌نام در این دوره تا ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۵ بوده و کلاس‌ها از روز ۲۲ آبان‌ماه آغاز می‌شود. محل برگزاری دوره در تبریز، چهارراه منصور است و نشانی دقیق برای متقاضیان ارسال خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق پیام‌رسان ایتا به شناسه @GFakhreddin ارسال کنند. همچنین شماره تماس ۰۹۱۴۹۱۳۸۶۹۳ برای کسب اطلاعات بیشتر در نظر گرفته شده است.

دوره آموزشی «روش‌های پاسخ به شبهات و بررسی شبهات مهدوی» برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا